Rohkema info nägemiseks:

GERMER SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitusmasinate, metsamasinate, põllumajandusmasinate ja tööstusseadmete metallavade taastamise ja pukside, tappide vahetusega. Avade taastamine pealekeevitus-treimis meetodil.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus peen käsitööoskus kohtub järjekindla pühendumusega. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda võrdset teenust metalliaukude taastamisel, treitöödel, keevitustöödel ja kaevamis- ning maastikukujundustöödel. Me ei ole lihtsalt ettevõte; oleme käsitöölised ja probleemilahendajad, kes on pühendunud suurepärasusele igas ettevõetud projektis.

Meie teenuste südames on lubadus 'Täpsus igas pöördes!' See pole lihtsalt meie loosung; see on meie garantii teile. Olgu teil vaja peent metalliaukude taastamist või täpset treitööd, meie osavad tehnikud toovad igasse ülesandesse aastatepikkuse kogemuse ja kirg täpsuse vastu. Meie keevitustöö ei ole lihtsalt metallide ühendamine; see on tugevate, ajaproovile vastu pidavate sidemete loomine.

Kui on tegemist kaevamis- ja maastikukujundustöödega, mõistame kindla vundamendi tähtsust ja hästi kujundatud maastiku ilu. Meie raskeveokite park on teie käsutuses, tagades, et iga kaevamine ja iga kujundus viiakse läbi suurima hoolitsuse ja professionaalsusega.

Meie kvaliteedipühendumus ei lõpe meie teenustega. Me usume suhete loomisesse meie klientidega, nende vajaduste mõistmisesse ja lahenduste pakkumisse, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad ootusi. Nii et olgu teil vaja ehitada uut rajatist, renoveerida vana või asuda maastikuprojekti kallale, usaldage meid, et viime teie visiooni ellu täpsuse ja asjatundlikkusega.

Liituge meiega tuleviku kujundamisel, kus iga pööre, iga keevis ja iga kaevamine on täpsuskunsti tunnistus. Võtke meiega ühendust juba täna ja kogege erinevust, mis kaasneb partneri valimisega, kes on pühendunud täiuslikkusele.

Küsimuste ja teenusepäringute jaoks võtke ühendust aadressil info@miniekskavaatorid.ee või helistage meile numbril +372 56970297. Loome koos midagi erakordset.

GERMER SERVICE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

GERMER SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Äritegevuse ülevaade Germer Service OÜ asutatud 2016. aastal. Põhitegevusalaks on keevitusteenused, masinate ja seadmete remont, kaevetööd ning tehnika rent. Ettevõte 2022.a. müügitulu oli 274 172 eurot. Ettevõtte aruandeaasta kasumiks kujunes 31 218 eurot. Investeeringud 2022.aastal investeeriti põhivahenditesse 61 603 eurot. Germer Service OÜ ei teinud 2022.a. väljaminekuid uurimis- ja arendustegevuseks ning ei planeeri neid ka 2023. aastaks. Töötajad ja juhtkond Ettevõtte juhatus on ühe liikmeline. Juhatuse liikme ametist lahkumisel ja tagasikutsumisel ei ole talle tasusid ega

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et vajate metalliaukude professionaalset taastamist

Metallkonstruktsioonide ja -komponentide pikaealisuse ning funktsionaalsuse säilitamisel on oluline ära tunda professionaalse taastamise vajadus. Eriti vastuvõt
ssb.ee
Metallkonstruktsioonide ja -komponentide pikaealisuse ning funktsionaalsuse säilitamisel on oluline ära tunda professionaalse taastamise vajadus. Eriti vastuvõtlikud on erinevatele kahjustustele metalliaugud, mis võivad ohustada nende terviklikkust ja masinate või konstruktsioonide jõudlust, mille osad nad on. Siin on viis märki, mis viitavad metalliaukude professionaalse taastamise vajadusele. Metalliaukude taastamise mõistmine Metalliaukude taastamine on spetsialiseeritud protsess, mis hõlmab metallkomponentide aukude parandamist ja tugevdamist, mis on aja jooksul kahjustatud või kulunud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.