Rohkema info nägemiseks:

SURIVAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetne pulbervärviteenus, velgede taastamine, liivapritsiteenus ning vajadusel ka tööde transport.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kuningas Värvib on silmapaistev ettevõte, mis on spetsialiseerunud kiirele ja kvaliteetsele pulbervärviteenusele, velgede taastamisele ning valmis tööde transpordile. Kuigi nende nimi on olnud tuntud alates 2016. aastast, ulatub nende kogemus selles valdkonnas tegelikult üle 17 aasta.

Iga klient on Kuningas Värvib - Survival OÜ jaoks oluline, ning ettevõte lähenemine on alati personaalne ja vajaduspõhine. Tänu oma kõrgele kvaliteedile ja usaldusväärsusele on nad suutnud luua pikaajalisi koostöösuhteid mitmete suurte klientidega, kes on saanud neist püsikliendid kogu eluks.

Kuningas Värvib pakub mitmekülgset teenust, mis hõlmab velgede taastamist, pulbervärvimist, liivapritsitöid ning täppistöötlust. Nende tootmisvõimalused võimaldavad värvimist detailidele suuruses kuni 3,5 meetrit ning lisaks on saadaval ka professionaalne liivapritsiteenus.

Teenused, mida Survival OÜ pakub:

1. Velgede Taastamine:

  • Sulamvelgede parandustööd
  • Velgede treimine
  • Särvad viimistlused

2. Pulbervärvimine:

  • Esiklassiline pulbervärvimine
  • Mitmesugused värvivalikud

3. Liivapritsitööd:

  • Kvaliteetne liivapritsiteenus
  • Täppistöötlus

Oma valdkonnas on Survival OÜ omandanud rohkem kui 17 aasta pikkuse kogemuse, mis teeb neist usaldusväärse valiku igale autohuvilisele või ettevõttele, kes vajab velgede taastamise ja pulbervärvimise teenust.

Olenemata sellest, kas tegemist on üksiku kliendiga või suure ettevõttega, on Survival OÜ pühendunud pakkuma parimat teenust. Võtke julgelt ühendust ja avastage koos nendega parimad lahendused oma velgede taastamiseks ja pulbervärvimiseks. Teie rahulolu on nende prioriteet!

Küsimuste ja kohtumiste osas võtke meiega ühendust numbril +372 523 5543 või info@kuningasvarvib.ee. Meie uksed on avatud esmaspäevast reedeni kella 08:00 – 16:00 ning nädalavahetustel kokkuleppel. 

UURI LISAKS

SURIVAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati

Suurepärane teenindus, kiire ja täpne töö.

- Jaan

Tänan professionaalse töö eest!

- Marko

Kiire reageerimine ja suurepärane lõpptulemus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mille järgi aru saada, et veljed vajaksid uuendamist?

Veljed ei ole lihtsalt teie sõiduki funktsionaalsed komponendid; need on ka stiili avaldus ja kriitiline aspekt teie auto jõudluses. Autoentusiastidele ja sõidukiomanikele, kes on oma sõidukist uhked, on velgede heas korras hoidmine hädavajalik. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et teie veljed võivad vajada uuendamist. Nähtav kulumine ja rebendid Igapäevane sõitmine jätab teie velgedele oma jälje. Kriimustused ja plekid mitte ainult ei vähenda teie sõiduki üldist välimust, vaid võivad ka paljastada alusmetalli elementidele, põhjustades edasist kahjustust. Eriti sulamveljed on

Dropdown

kõik artiklid

Miks on liivapritsitööd hädavajalikud velgede taastamiseks?

Veljed ei ole ainult sõiduki funktsionaalsed komponendid; need on ka võtmetähtsusega selle üldise välimuse ja jõudluse jaoks. Hästi hooldatud velgede komplekt v
ssb.ee
Veljed ei ole ainult sõiduki funktsionaalsed komponendid; need on ka võtmetähtsusega selle üldise välimuse ja jõudluse jaoks. Hästi hooldatud velgede komplekt võib oluliselt parandada auto välimust ja potentsiaalselt suurendada selle väärtust. Vastupidiselt võivad kulunud või kahjustatud veljed vähendada sõiduki esteetikat ja isegi mõjutada selle juhitavust ja ohutust. Aja jooksul võivad veljed kannatada erinevate probleemide all, nagu korrosioon, kriimustused ja kooruvad viimistlused, mida sageli põhjustavad karmid teeolud, sool ja piduritolm. Need puudused mitte ainult ei riku velje

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.