Rohkema info nägemiseks:

GERMAN GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme peamiselt ehitus-, remondi- ja paigaldustöödega, pakkudes professionaalset ja kliendisõbralikku teenust nii eraisikutele kui ka firmadele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Meie meeskond koosneb oma ala asjatundjatest, kellel on pikaajaline kogemus ehitusvaldkonnas ning kes on pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilist ja professionaalset teenust igale kliendile. Oleme oma töös kirglikud ja suudame leida lahendusi igasugustele ehituslikele väljakutsetele.

OÜ German Grupp on Lõuna-Eesti piirkonnas ja üle Eesti tunnustatud ehitusettevõte, mis pakub laia valikut professionaalseid ehitus-, remondi- ja paigaldusteenuseid. Lisaks oleme spetsialiseerunud ka surmajärgsele koristusele ja mikrotsement lahendustele, pakkudes terviklikke lahendusi klientide vajadustele.

Miks valida meid?

  1. Mitmekülgsus: Teostame nii väiksemaid kui ka suuremaid töid, olgu tegemist eraisikute või ettevõtetega.

  2. Mugavus: Pakume mitmeid teenuseid, võimaldades teil korraga küsida erinevaid töid, tagades efektiivsuse ja mugavuse.

  3. Paindlikud ja mõistlikud hinnad: Arvestame klientide eelarvetega, pakkudes konkurentsivõimelisi hindu.

  4. Puhtus ja kord: Hoiame töökohad alati korras ja tagame puhta töö tulemuse.

  5. Efektiivsus ja kvaliteet: Meie kogenud meeskond tagab tööde kiiruse ja kvaliteedi, kasutades parimaid materjale ja tehnikaid.

Oma teenuste hulgas pakume välis- ja siseviimistlustöid, seinte ja põrandate ehitust, remonti ja renoveerimist ning puidutöid. Lisaks oleme spetsialiseerunud pesuruumide ehitusele, lammutusele ja utiliseerimisele ning dekoratiivsetele lahendustele, sealhulgas mikrotsemendile.

Meie eesmärk on pakkuda kliendile terviklahendusi alates lammutusest kuni lõppviimistluseni, tagades kvaliteedi ja rahulolu igal sammul. Meie pikaajaline kogemus ja professionaalne lähenemine tagavad parima tulemuse igale projektile.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie ehitusvajadustele!

uuri lisaks

GERMAN GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maarja E.

Nende meeskond oli kiire, täpne ja hoolikas.

- Pille U.

Nad andsid meile suurepäraseid soovitusi ning nende kvaliteetne töö jäi meie pesuruumides silmatorkavalt esile.

- Gerda K.

Nende meeskond oli väga osav ja tähelepanelik ning tagas suurepärase pesuruumide terviklahenduse.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

German Grupp - Sinu usaldusväärne ehituspartner

German Grupp on kogemustega ehitusettevõte, mis pakub mitmekülgset ja usaldusväärset ehitusteenust. Meie eesmärgiks on pakkuda professionaalset lähenemist ja kliendisõbralikku suhtlust, tagades samal ajal kõrgekvaliteedilise töö tulemused. Meie tegevusalade hulka kuuluvad ehitus-, remondi- ja paigaldustööd, surmajärgne koristus ning mikrotsement lahendused. Kuigi tegutseme peamiselt Lõuna-Eesti piirkonnas, pakume oma teenuseid üle Eesti nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Miks valida German Grupp ehitustöödeks? Meie ettevõte võtab vastu nii väiksemaid kui ka suuremaid projekte, olles

Dropdown

kõik artiklid

Pesuruumide ehitus - Professionaalne terviklahendus ilusate ja kvaliteetsete pesuruumide loomeks

Pesuruumide ehitus on keeruline protsess, mis hõlmab mitmeid erinevaid töid alates lammutusest ja torutöödest kuni karkassi ehituse, plaatimise ning sanitaarteh
ssb.ee
Pesuruumide ehitus on keeruline protsess, mis hõlmab mitmeid erinevaid töid alates lammutusest ja torutöödest kuni karkassi ehituse, plaatimise ning sanitaartehnika, tarvikute ja mööbli paigalduseni. Kui soovite tagada, et teie pesuruumid saaksid ilusad, funktsionaalsed ja vastupidavad, siis on oluline pöörduda professionaalse ehitusettevõtte poole, mis pakub terviklikku lahendust ja kasutab kvaliteetseid materjale. German Grupp on selline usaldusväärne ehitusettevõte, mis pakub terviklahendust pesuruumide ehitusele. Meie meeskond omab pikaajalist kogemust ning oleme spetsialiseerunud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.