Rohkema info nägemiseks:

DELUX PRODUCTION OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5165; jälgijaid - 18. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta DELUX PRODUCTION OÜ kohta arvamuslugu!"

DELUX PRODUCTION OÜ hetkeolukord

Juba 5165 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Delux Production tegevusalaks on voodite, vedrumadratsite ja tekstiilitoodete tootmine ning müük.

Toodete müük suurematele kaubanduskettidele üle Euroopa toimub nendega tihedas koostöös, mis tähendab iganädalasi ja vajadusel kasvõi igapäevaseid tarneid otse klientide ladudesse.

Ettevõte avas 2022. aastal lisaks Viljandi, Narva ja Valga tehasepoodidele uue poe Pärnus. 2023. aastal kavatseb ettevõte avada uue kontseptsiooniga esinduspoe Tallinnas.

Ettevõtte müügitulu oli 2022 aastal 14,3 milj. EUR.

Personal

Igal töötajal on õigus töötada ohutus keskkonnas. Selle aluseks on tootlik ja tõrgeteta töö, eesmärkide ning vastutuse selgus ja tööülesannete täitmiseks vajalikud oskused.

Tööõnnetuste ennetamiseks pöörame pidevalt tähelepanu riskide tuvastamisele ja kõrvaldamisele. Meie edu ja kasumlikkus tuginevad pädevatele ja motiveeritud töötajatele. Töötamiseks ja arenguks parima võimaliku keskkonna loomiseks edendame heaolu töökohal, pöörates tähelepanu töötervishoiule, - heaolule ja –ohutusele ning võrdsele kohtlemisele. Arendades juhtimiskultuuri, toetame oma töötajate tulemuslikkust ja arengut. Keskendume positiivsele, uuenduslikule ja paindlikule ettevõtluskultuurile. Innovatsioon hoiab meid ajaga kaasas.

Võtmerolli mängivad tõhus meeskonnatöö ja iseseisev otsuste tegemine. Samuti toetame töötajate sporditegemist ja hüvitame osaliselt massaaži.

Ettevõte andis 2022.a tööd keskmiselt 130 töötajale.

Investeeringud

Investeeringud olid suunatud äriühingu põhitootmis tsehhidesse tootmise efektiivsuse tõstmiseks ja töökeskkonna parendamiseks.

Arengu- ja uurimisväljaminekuid 2022. aastal äriühingus ei olnud ning neid pole ka 2023. aastaks planeeritud.

Samas kavandab Delux Production OÜ 2023. a. jätkuvalt kvaliteedi/tööviljakuse tõstmisele ja keskkonna hoiule suunatud investeeringuid põhivarasse, kindlustamaks ettevõtte jätkusuutlikkust ja tugevdamaks konkurentsivõimet turul.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Oleme alustanud tööd uute klientidega ning suurendanud käivet nii Šveitsis kui ka Saksamaal. Kõige suuremat käibemuutust ootame Taani turul. Delux Productioni eesmärgiks 2023. aastal on suurendada turuosa nii Euroopas, kui ka väljaspool.

Juhtkond kinnitab, et ettevõttel on piisavalt ressursse, et jätkata tegevust lähima 12 kuu jooksul alates aruande kinnitamise hetkest, seega tegevusjätkuvuse printsiip 2022. aasta aruande koostamisel on täielikult kohaldatav.

SUHTARVUD

DELUX PRODUCTION OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.