Rohkema info nägemiseks:

KLIIMATOOTED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 980; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KLIIMATOOTED OÜ kohta arvamuslugu!"

KLIIMATOOTED OÜ hetkeolukord

Juba 980 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

.

Kliimatooted OÜ 2023 a. aruanded kajastavad nimetatud ettevõtte majandustulemust. Raamatupidamise aruanded on koostatud lähtudes Eesti heast raamatupidamistavast

Tulud, kulud ja kasum Kliimatooted OÜ 2023.a. tulud moodustasid 632906 eurot. Tulu saadi kliimaseadmete müügist ja paigaldamisest. Ettevõtte tegevuse maht võrreldes 2022 aastaga kasvas.

Kulud moodustasid 630713 eurot. Lõviosa kuludest moodustasid seadmete, materjali ja tööjõukulud.

Kliimatooted OÜ kandis 2023 aastal kahjumit 142 eurot. Ettevõtlust mõjutas soodne majanduskliima ja ettevõte laiaendas tegevust. Investeeriti masinate ja seadmete uuendamisse. Tegevussuunad 2024a. ja lähitulevikus.

Lähiaastatel plaanitakse ettevõtte tegevust hoida samas mahus juhul kui majanduskeskkond on stabiilne. Halveneva mjanduskeskkonna tingimustes on ettevõtte sunnitud äritegevust kahandama ja töötajate arvu kärpima.

KLIIMATOOTED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.