Rohkema info nägemiseks:

ANYWEB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Anyweb on digitaalsete lahenduste ettevõte, mis spetsialiseerub kodulehtede loomisele, e-poodide arendamisele, otseülekannete korraldamisele, kujundustöödele, IT-haldusele ja Google Adwords/SEO teenustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas soovite oma ettevõtet tuua esile digitaalses maailmas? Anyweb on siin, et teie visioonist reaalsus luua! Oleme digitaalsete lahenduste ettevõte, kes pakub laia valikut teenuseid alates kodulehtede loomisest kuni otseülekanneteni.

Meie meeskond loob pilkupüüdva disainiga kodulehti, mis mitte ainult ei köida külastajate tähelepanu, vaid tagavad ka suurepärase kasutajakogemuse. Olgu tegu väikese ettevõtte või suure korporatsiooniga, meie lahendused on kohandatavad vastavalt teie vajadustele. Anyweb ehitab kaasaegseid e-poode WooCommerce või Magento platvormidele. Oleme pühendunud looma turvalisi ja kasutajasõbralikke e-poode, mis aitavad teie tooteid võrgus edukalt müüa.

Kas soovite, et teie üritus jõuaks laiema publikuni? Anyweb aitab teil korraldada otseülekandeid, tuues teie sündmuse inimesteni mugavalt nende kodudes. Oleme teie usaldusväärne partner sündmuste digitaalses maailmas. Aitame muuta teie ettevõtte veelgi unikaalsemaks kujundustööde abil, arvestades teie soove ja vajadusi. Oleme loomingulised ja keskendunud sellele, et teie ettevõtte visuaalne identiteet oleks meeldejääv.

Anyweb haldab teie ettevõtte arvutiparki, lahendab tekkinud mured ning tagab selle sujuva töötamise. Jätkake oma äritegevust ilma IT murede koormata. Kas soovite olla potentsiaalsetele klientidele esimene valik? Meie Google Adwords kampaaniad ja SEO teenused aitavad teil olla internetis kergesti leitav ning suurendada nähtavust Google’i otsingutulemustes.

Võtke ühendust meie ekspertidega ja avastage, kuidas Anyweb saab teie ettevõtet aidata. Oleme siin, et muuta teie digitaalne kohalolek tõhusaks ja kaasaegseks. Koos leiame parima lahenduse, et tuua teie ettevõte digitaalses maailmas esile!

Küsimuste ja partnerluse osas võtke ühendust aadressil info@anyweb.ee või helistage meile numbril (+372) 5808 6993. Külastage meid aadressil Räpina mnt 12, Võru, 65606, Võru maakond.

UURI LISAKS

ANYWEB OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne

Tänan Anywebi suurepärase kodulehe eest! Lihtne koostöö ja kvaliteetne tulemus.

- Jaan

Olen rahul e-poe lahendusega. Anyweb tegi kõik kiiresti ja professionaalselt.

- Karin

Kujundustööd ületasid ootused. Anyweb mõistab klientide vajadusi.

ANYWEB OÜ tegevusaruanne 2022

Anyweb OÜ põhitegevus on arvutialased konsultatsioonid (EMTAK 62021). Põhitegevus moodustab 40,80% kogu käibest 2022. aastal. Ettevõtte juhatus koosneb kolmest liikmest. Juhatuse liikmetele töötasu makstud ei ole. 2023. aastal otsime uusi võimalusi müügitulu kasvatamiseks ja uute klientide leidmiseks.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks reageeriv disain on 2024. aastal hädavajalik

Digiajastul on veebisait, mis kohandub sujuvalt erinevate seadmetega, mitte ainult luksus - see on vajadus. Reageeriv disain tagab, et teie veebisait pakub opti
ssb.ee
Digiajastul on veebisait, mis kohandub sujuvalt erinevate seadmetega, mitte ainult luksus - see on vajadus. Reageeriv disain tagab, et teie veebisait pakub optimaalset vaatamiskogemust laias valikus seadmetes, alates lauaarvutitest kuni mobiiltelefonideni. Vaatame, miks on reageeriv disain 2024. aastal asendamatu. Mobiilikasutuse kasv Üle poole maailma veebiliiklusest tuleb nüüd mobiilseadmetest, on selge, et mobiilne internetitarbimine ei ole lihtsalt trend, vaid norm. Kasutajad ootavad teabele juurdepääsu liikvel olles ja reageeriv veebisait on selle nõudmise rahuldamise võti. Google on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.