Rohkema info nägemiseks:

SOFI TALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 475; jälgijaid - 2. Arvustusi - 10; Artikleid 1+ "Kirjuta SOFI TALU OÜ kohta arvamuslugu!"

SOFI TALU OÜ hetkeolukord

Juba 475 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Sofi talu on 2016 aastal loodud pereettevõte, mille põhitegevusala oli toitlustamine erinevatel üritustel. Meie põhitegevusala muutus 2020.

aastal seoses ülemaailmse koroona pandeemiaga.

2021. aastal oli meie äritegevus suures languses. Senine majandamine ja tegevusvaldkond ei toiminud enam meie puhul. Püüdsime leida uusi valdkondi ja sihtgruppe, kuid see on väga keeruline, sest inimesed endiselt kannatasid pandeemiast tulenevate hirmude all. Aasta ajooksul oli palju tellimuste tühistamisi ning oldi väga ebakindlad. 2022. aasta alguses jätkus pandeemiast tulenev trend. Langusele aitas kaasa ka sõda

Ukrainas ning meeletu toidukaupade hinnatõus. Ettevõte tegutseb, kuid mitte eriti tulusalt.

OÜ Sofi talu on elustiil.

SOFI TALU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.