Rohkema info nägemiseks:

AMBERHOUSE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
AmberHouse OÜ tegeleb elukondlike ja mitteelukondlike hoonete ehituse ja renoveerimisega, pakkudes kvaliteetseid ja personaalseid lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Otsides usaldusväärset partnerit oma ehitus- ja renoveerimisprojektidele, võite kindel olla, et AmberHouse OÜ on õige valik. Meie kogemus ja pühendumus tagavad tulemused, mis vastavad teie kõrgeimatele ootustele.

Meie teenuste valik on mitmekesine, hõlmates kõike vundamentide ehitamisest kuni katuste paigaldamiseni. Tegeleme nii tavaliste kui ka moodulkarkasside paigaldamisega, tagades hoone tugevuse ja vastupidavuse. Meie katusespetsialistid võtavad enda kanda igasuguste katuste paigaldamise, olenemata nende keerukusastmest, et tagada teie vara kaitse ilma kompromisse tegemata.

Lisaks pakume ka vanniruumide ja saunade ehitust, olgu need siis siseruumides või eraldi hoonetes. Teie lõõgastumise ja heaolu tagamiseks pöörame erilist tähelepanu detailidele.

Kui otsite lahendusi oma autodele, varustusele või lihtsalt lõõgastumiseks, siis meie garaažide, varjualuste ja terrasside ehitus on just see, mida vajate. Meie ehitusmeeskond viib ellu teie ideed ja loob funktsionaalseid ja ilusaid lisandeid teie kinnisvarale.

Kui aga unistate endale \"võtmed kätte\" eramaja ehitamisest, võtke meiega ühendust. Meie ekspertide meeskond aitab teil kogu protsessi hõlpsalt läbida ning tagab, et teie uus kodu vastaks täpselt teie soovidele ja vajadustele.

AmberHouse OÜ on teie usaldusväärne partner igas ehitusprojektis. Ärge jätke seda võimalust kasutamata. Võtke meiega kohe ühendust ja leiame teie projekti jaoks parima lahenduse! Teie unistuste kodu võib olla lähemal, kui arvate.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

AMBERHOUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Tulemus ületas mu ootused ning nüüd olen uhke oma täielikult renoveeritud vannitoa üle. Aitäh, AmberHouse OÜ, et muutsite mu kodu veelgi kaunimaks ja mugavamaks!

- Kalle K.

AmberHouse OÜ poolt ehitatud saun on lihtsalt hämmastav. See on täpselt see, mida ma olin alati tahtnud. Kõik, alates kvaliteetsetest materjalidest kuni disainilahendusteni, ületas minu ootused!

- Liisa L.

AmberHouse OÜ meeskond ei petnud mind kunagi. Nende professionaalsus ja tähelepanu detailidele muutsid mu vannitoa unistusest tõeks. Ma armastan igat nurka ja detaili, mille nad lisasid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AMBERHOUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Amberhouse Osaühing on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on oma jälje jätnud Eesti ehitussektorisse. See ettevõte loodi 11. augustil 2016. aastal, mil ta asus tegelema üldehitusega. Amberhouse OÜ on alates sellest ajast pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis on kohandatud vastavalt klientide vajadustele ja eelistustele. Alates 2019. aastast on Amberhouse OÜ laiendanud oma teenuste valikut, pakkudes nüüd eramute ehitamist 'võtmed kätte' meetodil. See tähendab, et klient saab kõik vajalikud teenused ühest kohast - alates projekteerimisest kuni ehituse

Dropdown

kõik artiklid

Mugavus ja stiil - saunade ja vanniruumide ehitus

Kodu on koht, kus saame lõõgastuda ja taastuda pärast pikka päeva ning luua endale mugava ja meeldiva keskkonna. Üks parimaid viise selle saavutamiseks on ehita
ssb.ee
Kodu on koht, kus saame lõõgastuda ja taastuda pärast pikka päeva ning luua endale mugava ja meeldiva keskkonna. Üks parimaid viise selle saavutamiseks on ehitada vanniruumid ja saun, mis pakuvad luksuslikku lõõgastust ning igapäevast mugavust. Selles artiklis uurime, kuidas AmberHouse OÜ saab muuta need ruumid teie kodus hubaseks ja funktsionaalseks. Vannituba on üks kõige kasutatumaid ruume igas kodus. See on koht, kus alustate ja lõpetate oma päeva ning kus saate end värskendada ja lõõgastuda. AmberHouse OÜ spetsialistid mõistavad vannitubade tähtsust ja teavad, kuidas neid muuta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.