Rohkema info nägemiseks:

PRODUCTINFO24.COM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 774; jälgijaid - 56. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PRODUCTINFO24.COM OÜ kohta arvamuslugu!"

PRODUCTINFO24.COM OÜ hetkeolukord

Juba 774 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 56 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Productinfo24.com OÜ alustas oma tegevust septembrist 2016.

Alustasime aktiivselt jaekaubanduse monitooringutega Eesti, Läti ning Leedu turul Myretailmonitor.com monitoorimiskeskkonna alt. Oleme tänaseni ainus jaekaubandumonitooringute pakkuja Baltikumis, kes kasutab monitooringutes täpset EAN-põhist andmebaasi. Monitoorime kauplustes täpselt hinna, sortimendi, riiulipinna ning eriväljapanekute infot. Kõik raportid saadetakse välja automaatselt.

2018.a. arendasime välja optilise lugejaga skanneri, mis kiirendab hinnasiltidelt info skanneerimist ning vähendab inimlikke vigu monitoorimisel.

2017.a. tõime turule avatud tooteinfokeskkonna Productinfo24.com. See on suunatud peamiselt tootjatele ja hulgimüügiettevõtetele ning aitab lihtsamalt hallata ning jagada tooteinfot müügikanalitele. Lisaks arendasime juurde moodulid, mis pakuvad täislahendust müügikanalitega suhtlemisel. Täislahendus katab ära tooteinfo muudatuste automaatse haldamise, lepingutingimuste haldamise, sortimendi haldamise, kampaaniate haldamise, müügiesindajate kauplusekülastuste haldamise ning automaatse raporteerimise müügiesindajate tööst.

Oleme ettevõttena veel teenuste väljaarendamise faasis ning seetõttu ei ole meie põhiline eesmärk olnud kliendibaasi laiendamine.

Sven Rannaväli / juhatuse liige

PRODUCTINFO24.COM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.