Rohkema info nägemiseks:

SHOWEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3028; jälgijaid - 3. Arvustusi - 7; Artikleid 5+ "Kirjuta SHOWEX OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täpsus kohtub kirglikkusega, kus iga sündmus muudetakse unustamatuks elamuseks. SHOWEX OÜ-s me ei paku lihtsalt teenuseid; me loome hetki, mis kõlavad järel kaua pärast seda, kui tuled on kustunud ja kajad vaibunud.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Me oleme spetsialiseerunud masinatele ja tööriistadele, heli-, valgus- ja videotehnika inseneeriale, et luua meeldejäävaid sündmuseelamusi.' See pole lihtsalt lause; see on lubadus pakkuda suurepärasust igas ürituse tootmise aspektis.

Alates masinate möirgamisest, mis seavad lava, kuni helisümfoonia täidab õhku, alates valguse tantsust, mis haarab sinu meeli, kuni elavate videokuvade jutustavad loo, oleme atmosfääri arhitektid. Meie asjatundlikkus masinate ja tööriistade, heliinseneeria, valgusinseneeria ja videoinseneeria alal tagab, et teie üritus pole lihtsalt sündmus, vaid vaatemäng.

Olgu tegemist ettevõtte konverentsi, muusikafestivali või intiimse koosviibimisega, meie meeskond on varustatud viimase tehnoloogiaga ja loovusega, et tuua teie visioon ellu. Me mõistame, et iga üritus on ainulaadne, ja oleme uhked oma võime üle kohandada meie teenuseid vastavalt teie konkreetsetele vajadustele.

SHOWEX OÜ-ga ei palka te lihtsalt teenusepakkujat; te teete koostööd pühendunud professionaalide meeskonnaga, kes on pühendunud teie ürituse kordaminekule. Laske meil ohjad haarata ja vaadake, kuidas me loome elamuse, mis jätab teie külalised aukartusse.

Liituge meiega teekonnal ürituste tootmise ümbermõtestamiseks. Koos loome hetki, mis pole mitte ainult nähtavad ja kuuldavad, vaid tuntavad ja meeldejäävad. Meelejäävate elamuste inseneeria! – see pole lihtsalt meie loosung; see on meie käsitöö.

Avastage SHOWEX OÜ erinevust. Uurige meie teenuseid, saage rohkem teada meist, vaadake meie varasemaid projekte galeriis ja ühendage meiega Instagramis ja Facebookis. Teie järgmine üritus väärib SHOWEX OÜ maagilist puudutust.

uuri lisaks!

SHOWEX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Emili J.

Kindlasti soovitan ShowEx OÜ-d kõigile, kes soovivad oma üritusele täiuslikku tehnilist lahendust.

- Kristel I.

Muljetavaldavalt professionaalne meeskond ja muljetavaldavad tulemused! ShowEx OÜ tegi minu üritusest tõelise meeldejääva elamuse.

- Juhan H.

Nende kõrgtehnoloogilised lahendused tõid minu üritusele uue taseme.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 trendi, mis kujundavad sündmustehnika tulevikku

Sündmustehnika maastik on pidevas muutumises, mida veavad tehnoloogilised edusammud ja muutuvad publiku ootused. Tulevikku vaadates kooruvad välja mitmed võtmetrendid, mis on määratud ümber kujundama sündmuste kavandamist, tootmist ja kogemist. Selles postituses uurime viit olulist trendi, millest sündmuskorraldajad, tootmisettevõtted ja ettevõttekliendid peaksid teadlikud olema, et tööstuses ees püsida. Immersiivtehnoloogiad Täiendatud reaalsus (AR) ja virtuaalreaalsus (VR) muudavad sündmuse kogemust, luues immersiivseid keskkondi, mis kaasavad osalejaid varem ettekujutamatutel viisidel. AR

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend helisüsteemi optimeerimiseks

Helisüsteemi optimeerimine on nii kunst kui ka teadus, mis nõuab tehniliste teadmiste ja loova peensuseni ühendamist. Ürituste korraldajatele, tootmisettevõtete
ssb.ee
Helisüsteemi optimeerimine on nii kunst kui ka teadus, mis nõuab tehniliste teadmiste ja loova peensuseni ühendamist. Ürituste korraldajatele, tootmisettevõtetele ja ettevõtete klientidele võib heli kvaliteet ürituse edu teha või rikkuda. See juhend juhatab teid läbi oluliste sammude, et tagada teie helisüsteemi parim võimalik helikogemus. Helipõhitõdede mõistmine Heli iseloomustab sagedus, amplituud ja faas. Nende elementide mõistmine on süsteemi optimeerimiseks hädavajalik. Sagedus mõjutab helikõrgust, amplituud mõjutab valjusust ja faas mõjutab, kuidas helilained üksteisega suhestuvad.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.