Rohkema info nägemiseks:

ESTINWOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
EstinWood puidupood pakub: niiskuskindel ja veekindel vineer; liimpuit: tamm, saar; tisleripuit: tamm, saar, kask; tislerikilp; viimistlusõlid jm.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Estinwood on ettevõte, mis on rajatud sügava armastuse ja pühendumusega puidu vastu. Peaaegu kaks aastakümmet kogemusi rahvusvahelises puiduäris on meid õpetanud mitmekesisusest, vastupidavusest ja looduslikust ilust, mida puit pakub. Meie asutajad, Kaido ja Martin, jagavad kirge puidu vastu, mis ühendas neid juba õpinguaegses metsanduskoolis. Nüüd on see kirg saanud aluseks meie ettevõttele, mis on loodud selleks, et tuua kvaliteetne ja elegantne puit Sinu äri juurde.

Kaido ja Martin toovad Estinwoodi rohkem kui lihtsalt aastatepikkuse kogemuse puidutööstuses. Nende taustad hõlmavad mitmeid valdkondi alates sae- ja höövelmaterjalist kuni mööblispooni, väärispuidu ja vineerini. Nende kogemused müügi, turunduse, logistika ja tootmise planeerimise valdkonnas annavad meile kindlustunde pakkuda mitmekülgseid ja kohandatud lahendusi meie klientidele.

Estinwoodi meeskond on üles ehitatud paindlikkusele ja avatusele. Oleme valmis kohandama meie tooteid vastavalt Sinu vajadustele ja soovidele. Olgu see siis eritellimusel valmistatud vineer või elegantsed puitmaterjalid, meie eesmärk on pakkuda lahendusi, mis vastavad täpselt Sinu äri nõudmistele. Meie meeskond on valmis väljakutseteks ja oleme pühendunud looma puitmaterjale, mis rõhutavad Sinu äri ainulaadsust.

Estinwood ei ole lihtsalt puidu müüja; me oleme Sinu usaldusväärne partner, kes mõistab puidu võimalusi ja ilu. Meie eesmärk on mitte ainult pakkuda kvaliteetseid puittooteid, vaid ka luua väärtust Sinu äri jaoks. Meie meeskond on valmis töötama Sinuga tihedalt koos, et mõista Sinu vajadusi ja soove ning pakkuda personaalseid lahendusi, mis tõstavad esile Sinu äri unikaalsust.

Estinwoodi südames on armastus looduse vastu ja soov tuua see armastus Sinu äri. Meie tooted kajastavad meie austust looduse vastu ning samas tagavad kõrge kvaliteedi ja vastupidavuse. Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes jagab Sinu kirge kvaliteetse puidu vastu ja kes on valmis looma Sinu äri jaoks ainulaadseid lahendusi, siis on Estinwood Sinu valik.

Võta meiega ühendust, et arutada, kuidas saame olla Sinu usaldusväärseks partneriks puiduvaldkonnas.

Koduleht

ESTINWOOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merit V.

Väga hea ja kiire teenindus! Suured tänud erinevate lahenduste välja pakkumisel. Meie oleme rahul!

- Kaur T.

Tellime kõik puidu EstinWoodist. Teenindus on alati priima ja materjal tipptasemel. Soovitame kindlasti!

- Meelis K.

Väga tubli tiim ja koostöö on alati edukalt läinud.

ESTINWOOD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Estinwood on ettevõte, mis on spetsialiseerunud puitmaterjalide vahendustegevusele ning hulgi- ja jaemüügile. 2021. aastal oli see nende peamine tegevusala, kuid nad ei piirdunud ainult sellega. Lisaks puitmaterjalidele müüsid nad ka viimistlus- ja kinnitusvahendeid, pakkudes samal ajal ka mitmeid kaasnevaid teenuseid. Nende teenuste hulka kuulusid näiteks transporditeenus ja mõõtu lõikamise teenus, mis muutsid nende klientide elu oluliselt lihtsamaks. Estinwood OÜ põhilised püsikliendigrupid olid ehitusettevõtted, tootmisettevõtted ja eraisikud. Need kolm gruppi moodustasid suure osa

Dropdown

kõik artiklid

Liimpuit - miks see on parim valik mööbli valmistamisel?

Liimpuit on tänapäeval üks kõige levinumaid mööbli valmistamiseks kasutatavaid materjale. Selle suurepärased omadused muudavad selle mööbli tootmiseks parimaks
ssb.ee
Liimpuit on tänapäeval üks kõige levinumaid mööbli valmistamiseks kasutatavaid materjale. Selle suurepärased omadused muudavad selle mööbli tootmiseks parimaks valikuks. Liimpuidu tootmisprotsess on üsna lihtne. See koosneb erinevate puidust laastude liimimisest, mis muudab selle tugevaks ja vastupidavaks. Liimpuitu on võimalik saada erinevate puiduliikidega, kuid kõige levinumad on tamm, saar ja pöök. Need puiduliigid annavad liimpuidule erilise tekstuuri ja väljanägemise, mis muudavad mööbli unikaalseks ja kauniks. Liimpuit sobib suurepäraselt mööbli valmistamiseks, sest see on tugev ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.