Rohkema info nägemiseks:

PREMIUMSTORE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1029; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PREMIUMSTORE OÜ kohta arvamuslugu!"

PREMIUMSTORE OÜ hetkeolukord

Juba 1029 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

PREMIUMSTORE OÜ (edaspidi „Ettevõte“) jätkab edukalt ja eesmärgipäraselt kaubamärgi „Samsung“ jaekaupluste tegevusega.

Faktid: (cid:127) Ettevõttes töötas 31.12.2022 seisuga 7 töötajat (31.12.2021 seisuga 5 töötajat); (cid:127) 2022. aasta müügitulu ulatus 3,25 miljoni euroni (2021. aastal 3,77 miljon eurot).

2022. aasta olulisemad sündmused:

Neljandat aastat järjest on ettevõtte tulud stabiilselt kasvanud tänu meeskonna panusele – töötajad arendavad end pidevalt, on motiveeritud ja pühendunud parimate tulemuste saavutamisele.

2022. aasta jooksul teostasime järgmisi ülesandeid: 1. Kasutasime järjepidevat turundusstrateegiat: tugevdasime oma jaekaupluse positsioneerimist; 2. Suurendasime strateegiliselt oluliste tootekategooriate osakaalu Ettevõtte müügikorvis; 3. Uuendasime jaekaupluse töötajate palga- ja preemiasüsteemi.

Ettevõtte eesmärgid aastaks 2023:

Plaanime seniseid tegevusi veelgi edasi arendada vastavalt kinnitatud strateegilistele plaanidele. Meil on nooremapoolne ja motiveeritud meeskond, usaldusväärsed partnerid (tootjad, finants, logistika, laondus, kindlustus), seetõttu usume, et suudame kasvada eriti konkurentsitihedal telekommunikatsiooniturul.

Meie tegevused 2023. aastal: 1. Parandada klienditeeninduse kvaliteeti ja hoida strateegiliselt innovaatilist suunda, et pakkuda meie jaekauplustes parimat tootekogemust; 2. Erilise tähelepanu pööramine töötajate arengule ja motiveerimisele, parimate spetsialistide hoidmisele; 3. Jätkata strateegiliselt oluliste ja perspektiivikate tootekategooriate arendamist ning suurendada nende osakaalu Ettevõtte müügikorvis; 4. Tugevdada üldist turunduskommunikatsiooni ja mitmekanalilise turunduse tegevusi; 5. Kasvatada ettevõtte müügitulu vähemalt 10%.

Meie eesmärk on olla:

Klientidele - aktiivsed, uuendusmeelsed, usaldusväärsed eksperdid, kes pakuvad kvaliteetset teenust;

Partneritele – usaldusväärne, konstruktiivne ja lisaväärtust loov;

Töötajatele – avatud, usalduslik, motiveeriv ja toetav;

Aktsionäridele - stabiilset majandustulemust tagav: järjepidev kasumlikkus, efektiivne kulude ja riskide juhtimine.

PREMIUMSTORE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.