Rohkema info nägemiseks:

DELURA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid ventilatsioonitöid ja jahutuslahendusi, sealhulgas paigaldust, hooldust, remonti, puhastust ning seadmete müüki ja konsultatsioone.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

DELURA OÜ mõistab, et hingatav õhk on elu ja mugavuse alus teie ruumides. Seetõttu oleme pühendunud tipptasemel ventilatsiooni- ja jahutuslahenduste pakkumisele, mis tagavad, et teie keskkond on mitte ainult mugav, vaid ka turvaline ja tõhus.

Meie teekond algas pühendumusega ventilatsioonitööde alal tipptaseme saavutamisele. Pakume laia valikut teenuseid, mis vastavad teie ventilatsioonivajaduste igale aspektile, sealhulgas paigaldus, hooldus, remont, puhastus ja isegi teemantpuurimine täpsete avade jaoks. Meie ekspertiis ulatub kaasaegsete kliimaseadmete süsteemide kujundamise ja rakendamiseni, tagades, et teie ruumid püsivad aastaringselt ideaalsel temperatuuril.

Regulaarne ventilatsiooni- ja jahutussüsteemide hooldus ning puhastus ei ole lihtsalt osa meie teenusest; need on osa meie lubadusest teile. Me tagame, et teie süsteemid on tolmust ja prahtidest vabad ning filtrid vahetatakse õigeaegselt, mis mitte ainult ei pikenda teie süsteemide eluiga, vaid tagab ka tuleohutuse ja õhu puhtuse.

Meie tootevalik hõlmab kõike alates ventilaatoritest ja agregaadidest kuni filtrite ja köögipaneelideni, samuti väljatõmbe kubusid ja muud. Me ei müü ainult tooteid; me pakume meelerahu koos meie konsultatsiooniteenustega, aidates teil teha teadlikke otsuseid teie ventilatsiooni- ja jahutusvajaduste osas.

Olgu teil vaja ventilatsioonisüsteemi kujundamist, paigaldust, remonti või hooldust, DELURA OÜ on teie usaldusväärne partner. Pakume ka transporditeenuseid, et tagada teie toodete ja teenuste sujuv kohaletoimetamine.

Võtke meiega täna ühendust aadressil info@delura.ee või helistage meile numbril +372 58554155, et arutada, kuidas me saame aidata teil kergemini hingata. Meie ekspertide meeskond on valmis pakkuma teile parimaid ventilatsioonilahendusi, mis on kohandatud teie konkreetsetele vajadustele.

Valige DELURA OÜ, kus puhas õhk ja ekspertteenus on alati hingetõmbe kaugusel.

Kontakt

DELURA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis M.

Töö kiire ja professionaalne. Super teenus!

- Marko P.

Väga rahulik ja sõbralik meeskond. Soovitan!

- Liina S.

Täielikult usaldusväärne firma, kes paneb kliendi vajadused esikohale.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on märgid, et teie ventilatsioonisüsteem vajab uuendamist?

Tõhus ventilatsioon on oluline tervisliku, mugava ja energiatõhusa keskkonna säilitamiseks. Olgu te ehitusfirma, ärihoone omanik või koduomanik, on oluline mõista, millal teie ventilatsioonisüsteem vajab uuendamist, et tagada teie hoonete kasutajate heaolu ja vara pikaealisus. Ebaühtlane õhuvool ja temperatuurid Kui teie hoones on kuumad ja külmad kohad, võib see olla märk sellest, et teie ventilatsioonisüsteem ei jaota õhku ühtlaselt. See võib põhjustada ebamugavust ja kaebusi kasutajatelt, samuti suurendada teie HVAC-süsteemi koormust, kuna see peab töötama raskemini, et hoida temperatuure

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tundma õppida kliimaseadme olulisi komponente?

Oma kliimaseadme hooldamine on hädavajalik, et tagada selle efektiivne töö, pikem eluiga ja kõrge siseõhu kvaliteet. See juhend juhatab teid läbi oluliste sammu
ssb.ee
Oma kliimaseadme hooldamine on hädavajalik, et tagada selle efektiivne töö, pikem eluiga ja kõrge siseõhu kvaliteet. See juhend juhatab teid läbi oluliste sammude, et hoida teie kliimaseade parimas seisukorras. Kliimaseadme tundmaõppimine Kliimaseade koosneb mitmest põhikomponendist, sealhulgas kompressorist, kondensaatorist, aurustist, paisumisventiilist ja külmaainest. Nende osade tundmine aitab süsteemi tõhusalt hooldada. Kliimaseade töötab, viies soojust seest välja, jahutades teie siseruumide õhku. Külmaaine tsirkuleerib süsteemis, muutes olekut vedelikust gaasiks ja tagasi, imades ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.