Rohkema info nägemiseks:

TOMMIRENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tommirent OÜ alustas 2003. aastal fekaaliveoga ja on nüüdseks haaret oluliselt laiendanud. Asume Võrus ja tegutseme põhiliselt Lõuna–Eestis

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Alates aastast 2003 on Tommirent OÜ olnud tuntud ja usaldusväärne nimi Lõuna-Eesti piirkonnas, pakkudes laia valikut teenuseid, mis hõlmavad välikäimlate renti, fekaalivedu ning mitmeid muid lisateenuseid. Meie põhiväärtusteks on täpsus, korralikkus ning klientide vajaduste rahuldamine koostööaltiuse ja parimate lahendustega.

Välikäimlad on sageli möödapääsmatud igal väliüritusel, olgu selleks pulmad, festivalid, spordiüritused või kontserdid. Tommirent pakub stiilseid, mugavaid, vastupidavaid ja avaraid välikäimlaid, mis on varustatud kõige vajalikuga. Meie eesmärk on tagada, et teie ürituse külalised saaksid nautida sündmust muretult ning hügieeniliselt.

Lisaks välikäimlate rendile pakume ka laia valikut muid teenuseid. Meie fekaalivedu hõlmab settekaevude ja rasvapüüdurite tühjendamist ning reovee äravedu mahutist. Lisaks sellele pakume kuivkäimla teenust ja palju muud. Tommirent mõistab, et iga klient ja projekt on erinev ning seetõttu oleme paindlikud ning leiame teile sobivaima hinna ja lahenduse.

Meie teenuste hulka kuulub ka kahe välikäimlaga haagise rent, mis on ideaalne suurte ürituste jaoks. Lisaks sellele pakume grafiti eemaldust, survetpesu teenust ning vee vedu ja mahuteid. Tommirent on teie usaldusväärne partner ka siis, kui vajate prügikotihoidjaid, vahehooldust, transporti ja paigaldust.

Tommirent seisab selle eest, et teie üritused oleksid sujuvad ja hoolikalt hoitud ning et teie fekaalivedu ja muud teenused toimuksid kiirelt ja professionaalselt. 

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse just teile!

kotntakt

TOMMIRENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ester S.

Suurepärane teenus ja kiire reageerimine! Välikäimlate rent oli meie ürituse jaoks hädavajalik.

- Taavi U.

Väga mugav kahe välikäimlaga haagise rent. See oli suureks abiks meie üritusel. Aitäh!

- Maria J.

Grafiti eemaldus oli tõesti tõhus. Nad suutsid meie seinad kiiresti puhtaks teha.

TOMMIRENT OÜ tegevusaruanne 2022

Tommirent OÜ on ettevõte, mis on pühendunud välikäimlate rendile. Alustasime oma tegevust 2005. aastal ja asume Võrus, kuid meie peamine tegevuspiirkond on Lõuna-Eesti. Meie ettevõtte põhiväärtused on täpsus ja korralikkus. Oleme alati valmis koostööks ja püüame leida kõigile klientidele sobivaima lahenduse ja hinna. Tommirent OÜ on ainulaadne, kuna meil on ainult üks omanik. Aastal 2022 oli meil töölepinguga töötavaid isikuid 2. See on meie ettevõtte süda ja hing, kes aitavad meil pakkuda kvaliteetseid teenuseid meie klientidele. Tulevikus on meil plaanis laieneda teistesse maakondadesse.

Dropdown

kõik artiklid

Tommirent - lai valik teenuseid ürituse korraldajale

Tommirent on Eesti juhtivaid rendifirmasid, mis pakub laia valikut teenuseid erinevate sündmuste korraldamiseks. Üks nende populaarsemaid teenuseid on välikäiml
ssb.ee
Tommirent on Eesti juhtivaid rendifirmasid, mis pakub laia valikut teenuseid erinevate sündmuste korraldamiseks. Üks nende populaarsemaid teenuseid on välikäimlate rent, kuid Tommirent pakub ka palju muud. Välikäimlate rent on vajalik erinevate sündmuste, nagu kontserdid, laadad, festivalid, ehitusplatsid jne, korraldamisel. Tommirendil on mitmeid erinevaid välikäimlate rentimise võimalusi, sealhulgas kahe välikäimlaga haagise rent, mis sobib suuremate sündmuste jaoks. Välikäimlatele pakutakse ka vahehooldust, transporti ja paigaldust. Lisaks välikäimlatele pakub Tommirent ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.