Rohkema info nägemiseks:

VH SEMITA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ehitusettevõte, kes spetsialiseerub vastupidavatele ehituslahendustele, sealhulgas tänava- ja äärekivide paigaldusele, killustikaluse ja terrasside ehitusele ning haljastusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tänavakivid, tuntud ka kui sillutuskivid, on mitmekülgsed ja vastupidavad lahendused, mis mitte ainult ei talu koormust, vaid lisavad ka ilusa visuaalse elemendi igale paigaldatud pinnale. Üks ettevõte, mis on saanud tuntuse tänavakivide paigalduse ja haljastuse valdkonnas, on OÜ VH Semita. Kuigi ettevõte on suhteliselt noor, alustades tegevust aastal 2016, on neil juba muljetavaldav kogemus, ulatudes üle 6 aasta.

OÜ VH Semita on spetsialiseerunud mitmele valdkonnale, kuid üks nende peamisi ekspertiise on tänavakivide paigaldus. Nende meeskond on pühendunud looma tugevaid ja vastupidavaid pinnaseid, mis peavad vastu aastatepikkusele kasutusele ja ilmastikule. Kuid nad ei piirdu lihtsalt praktilise funktsionaalsusega – nad lisavad ka kunstilise puudutuse, luues erinevaid mustreid ja kujundeid, mis muudavad iga paigaldatud ala tõeliselt eriliseks.

Lisaks tänavakividele on VH Semita meister ka äärekivide paigaldamisel. Nad mõistavad, et korralikud äärekivid mitte ainult ei piira ja erista erinevaid alasid, vaid lisavad ka kogu välisilmele olulise elemendi. Nende kogenud meeskond tagab, et äärekivid paigaldatakse täpsuse ja tähelepanuga detailidele.

Kvaliteetne alus on igasuguse pinnase ehitamise võtmeks. VH Semita pakub professionaalset killustikaluse ehitusteenust, tagades, et teie projektile loodud alus on vastupidav ja vastab kõrgeimatele standarditele. Olgu tegu avaliku tee või erakodu sissesõidutee ehitamisega, nad teevad seda professionaalselt ja vastutustundlikult.

Lisaks kivitöödele pakub VH Semita ka terasside ehitust ja haljastusteenuseid. Nende terassid on tuntud nii funktsionaalsuse kui ka esteetika poolest, muutes iga välistingimustes veedetud hetke eriliseks. Haljastusprojektide puhul kasutavad nad oma loovust ja kogemusi, et muuta väliruumid kauniks ja looduslähedaseks.

Kui otsite professionaalset ja usaldusväärset partnerit tänavakivide paigalduse, äärekivide paigalduse, killustikaluse ehituse, terasside ehituse või haljastusteenuste jaoks, siis võtke ühendust OÜ VH Semitaga. Nende pühendumus kvaliteedile ja detailidele muudab nad esimeseks valikuks nendes valdkondades.

Võtke ühendust ja leiame ka sinule sobiva lahenduse!

kontakt

VH SEMITA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Terrassi ehitus ületas ootused. Täname kogu perega!

- Kaido K.

Äärekivide paigaldus oli kiire ja täpne. Suurepärane töö!

- Helen H.

VH Semita haljastusteenus muutis meie aia ilusaks. Suured tänud!

Mille jaoks on vaja tänavakive?

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas need tugevad ja kaunid tänavakivid, mida igapäevaselt näete, valmivad? Tänavakivid, tuntud ka kui sillutuskivid, on mitmekülgsed ehitusmaterjalid, mis on tuntud oma vastupidavuse ja esteetilise atraktiivsuse poolest. Kuidas nad aga valmivad ning miks neid kasutatakse nii laialdaselt teede, kõnniteede ja platside ehituses? Selles artiklis uurime, kuidas tänavakivid valmivad ja miks need on ehitusmaailmas nii hinnatud. Tänavakivide tootmine algab sobivate materjalide valikust. Enamasti kasutatakse selleks betooni või looduskive, nagu graniit või lubjakivi.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tänavakivide paigaldus muudab välisruumi ilusamaks ja praktilisemaks?

Kodude ja ettevõtete välimus on oluline osa nende esmamuljest ja kogu kogemusest. Üks võimalus muuta välisruumi mitmekülgsemaks, praktilisemaks ja kaunimaks on
ssb.ee
Kodude ja ettevõtete välimus on oluline osa nende esmamuljest ja kogu kogemusest. Üks võimalus muuta välisruumi mitmekülgsemaks, praktilisemaks ja kaunimaks on tänavakivide paigaldus. Tänavakivide kasutamine ei piirdu ainult kõnniteedega – neid saab rakendada mitmel erineval moel, mis muudab iga paigaldatud ala tõeliselt eriliseks. Kuidas tänavakivid siis täpselt aitavad muuta välisruumi paremaks? Selles artiklis uurime, miks tänavakivide paigaldus on populaarne ja kuidas see võib olla kasulik nii koduomanikele kui ka ärivaldkonnale. Tänavakivid on tuntud oma vastupidavuse poolest. Need

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.