Rohkema info nägemiseks:

MINDTITAN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3232; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MINDTITAN OÜ kohta arvamuslugu!"

MINDTITAN OÜ hetkeolukord

Juba 3232 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

MINDTITAN OÜ on oma tegevuses keskendunud tehisintellekti ja andmeteadusega seotud toodete ja teenuste arendamisele, mille alla liigitub nii masinõpe kui ka andmekaeve. Toetavate tegevustena andmete visualiseerimise, ladustamise ja andmete töötlemisega seotud arendused ning masinõpperakenduste jaoks vajamineva infrastruktuuri ja tarkvararakenduste arendus.

Lisaks eelnevale pakub ettevõte ka masinõppega seotud konsultatsioone nii koolitustes, strateegiatöös kui ka kasutusjuhtude valideerimises.

Teenuseid ja tooteid pakume nii avalikule sektorile, korporatsioonidele kui ka iduettevõtetele. Turunduses ja müügis on fookuses välisturud (peamiselt Euroopa, kuid ka Lähis-Ida), kuid seal tuleb arvestada pikema müügitsükliga, kuna tegu on suurkorporatsioonidega, kus lahendust vajavate probleemide ja tööprotsessi defineerimine võtab aega.

Plaanis on oluliselt laiendada partnerite võrgustikku ning müüa teenust läbi nende, kes saaksid ise terviklahendusi pakkudes suurendada oma ja meie müüki. Ettevõte jätkab osalmist asjakohastel konverentsidel ja messidel, meedias kajastamist ja turundusmaterjalide tootmist.

Suurimateks investeeringuteks on olnud töötajate palkamine ning vajamineva arvutitehnika soetamine ning see trend jätkub ka lähitulevikus.

Jätkame erinevate tehisintellekti lahenduste tootestamist, mille toimimist oleme osaliselt või täielikult juba tõestanud.

Pikaajaliseks eesmärgiks on panustada tootearendusse ja saavutada turul tuntus ja usaldusväärsus tehisintellekti ja masinõppe toodete pakkumises sektorite üleselt.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis võiks mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi

MINDTITAN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.