Rohkema info nägemiseks:

STRUMEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete saemata ja servatud lepa laudade, profiillaudade ning termotöödeldud puidutoodete pakkumisega, keskendudes jätkusuutlikkusele ja esteetikale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

STRUMEST OÜ usub, et tõeline looduse ilu peitub iga puutüki süüvides. Meie missiooniks on tuua see looduslik elegants teie ruumi läbi meie hoolikalt valitud ja valmistatud saemata ja servatud lepa laudade, profiillaudade ning termotöödeldud puittoodete kaudu. Iga tükk jutustab looduse meisterlikkuse lugu, nüüd täiustatud teie isiklikeks või professionaalseteks projektideks.

Meie valikus olevad saemata lepp (naturaalne) ja saemata kask pakuvad toores ja orgaanilist esteetikat, mis on sama mitmekülgne kui ilus. Paksustes ja laiustes, mis on mõeldud vastama teie konkreetsetele vajadustele, ning hinnad, mis austavad teie eelarvet, on meie puittooted kvaliteedi ja jätkusuutlikkuse investeering.

Neile, kes otsivad peenemat viimistlust, pakuvad meie profiillaud lepp STS (naturaalne) ja saemata lepp (oksteta) siledat, elegantset pinda, mis on valmis täiustama iga sise- või väliskujundust. Meie termotöödeldud puit, mis on saadaval sellistes sortides nagu mänd, kuusk ja abachi, on töödeldud elementidele vastu pidama, muutes selle ideaalseks valikuks välisterrassidele, voodrilaudadele ja muule.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne meie lava moodulites ja lava lauas saemata ning termotöödeldud puidust, mis ühendavad vastupidavust puidu loomuliku võluga. Olgu teie eesmärgiks luua meeldejääv üritus või valmistada vastupidav tööpind, meie tooted on loodud muljet avaldama.

STRUMEST OÜ ei müü lihtsalt puitu; me pakume osa looduse pärandist. Meie Looduse meisterlikkus, täiustatud! loosung on tunnistus meie pühendumusest pakkuda teile puittooteid, mis on esteetiliselt meeldivad ja samas ka keskkonnasõbralikud.

Uurige meie galeriid, saatke meile päring või võtke meiega otse ühendust numbril +372 555 23176 või servamatapuit@hotmail.com, et saada rohkem teavet meie pakkumiste kohta ja kuidas me saame teid aidata teie projekti jaoks täiusliku puidu valimisel. Omaks võtke puidu ajatu ilu STRUMEST OÜ abiga ja muutke oma visioon reaalsuseks.

Võtke meiega ühendust!

STRUMEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristi R.

Puidu kvaliteet on lihtsalt suurepärane. Täiustas meie projekti igas mõttes.

- Taavi P.

Professionaalne teenindus ja suurepärased tooted! Väga rahul.

- Kaur S.

Imeline puit, mis tõesti toob ruumi loomuliku elegantsi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

STRUMEST OÜ tegevusaruanne 2023

Strumest OÜ alustas oma põhikirjalist tegevust 2016 aastal , milleks on puidu saagimine ja hööveldamine. 2023. aasta müügitulu oli 110 439 eurot ning majandusaasta lõppes kahjumiga 3460 eurot. Aruandeperioodi keskmine töötajate arv oli 1 ja töötasu maksti kokku 9623 eurot. Osaühingu juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikmele tasu makstud ei ole. Juhatuse liikmele soodustusi ettenähtud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas termotöödeldud puit parandab teie projektide vastupidavust ja pikaealisust?

Termotöödeldud puit, tuntud ka kui termiliselt modifitseeritud puit, on tipptasemel materjal, mis on läbinud spetsiaalse kuumtöötlusprotsessi. See protsess para
ssb.ee
Termotöödeldud puit, tuntud ka kui termiliselt modifitseeritud puit, on tipptasemel materjal, mis on läbinud spetsiaalse kuumtöötlusprotsessi. See protsess parandab puidu omadusi, muutes selle ideaalseks valikuks laias valikus ehitus- ja disainiprojektide jaoks. Termiline modifitseerimisprotsess hõlmab puidu kuumutamist kõrgetel temperatuuridel kontrollitud keskkonnas, mis põhimõtteliselt muudab selle keemilisi ja füüsikalisi omadusi. Selle tulemusena saadakse toode, mis on vastupidavam, stabiilsem ja keskkonnateguritele vastupidavam. Parendatud vastupidavus ja pikaealisus Üks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.