Rohkema info nägemiseks:

ARUJÕE EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid siseviimistlustöid, hõlmates plaaditöid, pahteldamist, krohvimist ja värvimist, et muuta teie ruumid kauniks ja vastupidavaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kelle eesmärk on pakkuda kõrgeimat kvaliteeti igas siseviimistlustöös, olles samal ajal täielikult pühendunud klientide soovide täitmisele.

Arujõe Ehitus OÜ on ettevõte, mis on pühendunud siseviimistlustöödele ja pakub kõrgtasemel teenuseid, mis aitavad teil luua kauni, vastupidava ja just teie soovidele ning vajadustele vastava sisekujunduse. Meie meeskond on kirglik, kogenud ja pühendunud, et tagada teie kodu või äripinna viimistlusprotsessi sujuvus ning kvaliteet.

Meie peamised teenused:

Plaatimine: Meie plaatimistööd hõlmavad nii seinaplaatide kui ka põrandaplaatide paigaldamist. Oleme tuntud täpse ja esteetiliselt meeldiva plaatimistöö eest, mis muudab teie ruumid unikaalseks ja vastupidavaks.

Pahteldamine: Võtame enda hoole alla kõik seinte ja lagede pahteldamisega seotud tööd. Veendume, et pinnad oleksid enne viimistlemist siledad ja veatu välimusega.

Tapeetimine: Soovides luua hubase või elegantselt kujundatud interjööri, pakume laia valikut tapeetimise võimalusi, et muuta teie ruumid isikupäraseks ja stiilseks.

Krohvimine: Teeme krohvimistöid nii sise- kui ka välistööde jaoks. Kvaliteetne krohvimine on oluline alus igale viimistlusprojektile.

Värvimine: Meie professionaalsed maalrid kasutavad parimaid värvimaterjale ja -tehnikaid, et saavutada täiuslik viimistlus, mis vastab teie ootustele.

Oleme uhked oma kõrge kvaliteedi ja täpsuse standardite üle ning oleme alati valmis teie unistuste sisekujunduse ellu viima.

Kui soovite, et teie kodu või äripind saaks uue ja värskema ilme, ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie professionaalne meeskond on valmis kuulama teie ideid, jagama ekspertnõuandeid ja pakkuma kohandatud lahendusi, mis vastavad teie vajadustele.

Tulge meiega ühendust võtma ja laske meil aidata teil luua ruum, mis peegeldab teie isikupära ja rahuldab teie kõrgeimaid ootusi siseviimistlustööde osas. Oleme siin, et teie unistusi teoks teha!

Võta meiega ühendust juba täna!

siim.arujoe@gmail.com
+372 5553 4040

ARUJÕE EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis S.

Suurepärane töökvaliteet ja tähelepanelik teenindus. Minu kodu muudeti kauniks.

- Kaspar R.

Väga rahul tapeetimise tulemusega! Töö kiire ja korralik. Tänan!

- Markus T.

Pahetldamine oli super! Võtsid vaevaks kõik vead parandada. Tänan ARUJÕE EHITUS-e meeskonda!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ARUJÕE EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Oü Arujõe Ehitus asutati 2016 aasta novembrikuus. Peamiseks tegevusalaks on ehitustööd eraisikutele ja teistele äriühingutele. 2022 aasta netokäive oli 522 tuh. euri ja puhaskasum 8 tuh euri. 2022 aastal töötas 11 töötajat , palgafondiga 114 tuh. euri. Juhatuse liikmele maksti tasu 16 932.- euri.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas otsustada, kas tuba tapeetida või värvida?

Kui seisate silmitsi siseviimistlustöödega ja kaalute, kas tapeetida või värvida oma tuba, on oluline kaaluda mitmeid tegureid, et teha õige otsus. Mõlemal vali
ssb.ee
Kui seisate silmitsi siseviimistlustöödega ja kaalute, kas tapeetida või värvida oma tuba, on oluline kaaluda mitmeid tegureid, et teha õige otsus. Mõlemal valikul on oma eelised ja stiililised aspektid, kuid lõppotsus peaks sõltuma teie isiklikest vajadustest, ruumi omadustest ja soovitud tulemustest. Üks esimesi asju, mida arvestada, on ruumi suurus ja kuju. Väiksemates ruumides võib tapeet luua tiheda ja hubase atmosfääri, eriti kui valite selleks sobiva mustriga tapeedi. Samas võib heledate värvidega sein väikeses ruumis visuaalselt avaramaks muuta. Suuremates ruumides on rohkem vabadust

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.