Rohkema info nägemiseks:

EXTENDLAW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 723; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EXTENDLAW OÜ kohta arvamuslugu!"

EXTENDLAW OÜ hetkeolukord

Juba 723 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tegevusaruanne 2023

ExtendLaw OÜ on 11.11.2016. aastal asutatud õigustehnoloogia ettevõte, mis tegeleb veebipõhise tarkvararakenduse xLaw arendamise ja kasutusõiguse andmisega.

xLaw on juristide igapäevatöös kasutatav rakendus, mis võimaldab ühtses süsteemis otsida ja hallata nii Eesti kui Euroopa Liidu õigusalast infot ning koostada dokumente. xLaw esimene versioon valmis 2015 ning sai kiiresti juristide seas populaarseks. Tasuline teenuse osutamine algas aprillis 2017. Sihtgrupiks olid algselt advokaadibürood, kuid 2018.a lisandus mitmeid riigiasutusi jm õigusvaldkonnaga seotuid ettevõtteid.

xLaw rakendusest on kujunenud unikaalne õigustehnoloogia rakendus Eesti õiguspraktika analüüsimiseks ning see on saanud igapäevaseks töövahendiks paljude tippõigusspetsialistide seas. 2023. a lisandus kliente nii era- kui avalikust sektorist, sh kohalikke omavalitsusi. 2023.a lõpuks oli xLaw kasutusel rohkem kui 70 advokaadibüroos, kõikides Eesti kohtutes ning ka mitmetes riigiasutustes ja olulisi teenuseid pakkuvates ettevõtetes jpm.

2023.a arendati edasi xLaw rakendust. 2023.a tuli välja xLaw LATVIA - Läti juristidele (www.xlaw.lv). 2023 valmisid uued funktsioonid: viited teistest seadustest, seaduse redaktsioonivõrdlus, EL aktide redaktsioonivõrdlus, Euroopa Liidu Kohtu lahendite lingid, paragrahvipõhine redaktsioonivõrdlus,Riigikohtu lahendi juurde kommentaari lisamine. Lisaks õigustehnoloogia rakendustele, jätkati klientidele sisuliseks õigustööks lisandväärtuse pakkumist õigusteabe kogumise ja jagamisega ning täiendati õiguse tõlgendamiseks vajalikku andmebaasi. Samuti jätkati õigusteaduse tudengitele xLaw Tudengipaketiga liitumise võimaldamist ning jätkati kodulehel üldsusele uute seaduste ning muude huvipakkuva õigusinfo jagamist.

2023.a oli ExtendLaw OÜ müügitulu 684602 eurot ja kasum 306832 eurot (2022.a oli müügitulu 540075 eurot ja kasum 264266 eurot).

31.12.2023 seisuga töötas ExtendLaw OÜ-s 4 töötajat.

2024. aastal on plaanis arendada edasi xLaw funktsionaalsusi, täiendada andmebaasi õiguse tõlgendamiseks vajalike allikatega, arendada edasi nii Eesti kui Euroopa Liidu õigusallikate otsingusüsteeme ning dokumentide ja klauslite halduse funktsionaalsusi.

EXTENDLAW OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.