Rohkema info nägemiseks:

MED4U OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 905; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MED4U OÜ kohta arvamuslugu!"

MED4U OÜ hetkeolukord

Juba 905 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 17 korda.

Tegevusaruanne 2023

Med4U OÜ tegutseb aruandeaastal Tallinnas, kus töötab kliinik. Kliinikul on olemas veebileht, kus on kirjeldatud teenused.

Koduleht asub siin: https://med4u.ee/

Kliinik pakub eriarsti teenused, nimelt gastroskoopia ja ultraheli uuringud ning ka eriarstide konsultatsionid, analüüsid ja muud uuringud.

Teenused pakkuvad professionaalsed erialaarstid. Aruandeaastal patsientide arv on kasvanud ning sellega kasvas ka müügitulu 99,8%.

Ettevõtte omanikud investeerivad jätkuvalt kliinikusse, soetavad meditsiinilised seadmed. Järgmise aasta algusest plaanides on avada kliinik

Narvas, millega 2023.aastal kaasnevad Narva kliiniku ruumi sisustus- ja remondikulud.

Töötajate arv kliinikus seisuga 31.12.2023 on 16 inimest, kellelt enamus töötab töövõtulepingu alusel.

Ettevõtja majandustegevust ei mõjuta hooajalisus ega majandustegevuse tsüklilisus. Samuti ei kaasne ettevõtja tegevusega olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid.

Majandusaasta aruande koostamisperioodil ei ilmnenud valuutakursside muutumisega seonduvaid olulisi riske.

MED4U OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.