Rohkema info nägemiseks:

MARU VR PRODUCTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1062; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MARU VR PRODUCTIONS kohta arvamuslugu!"

MARU VR PRODUCTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 1062 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Maru VR Productions (Maru VR) tegeleb virtuaalreaalsuse (VR) elamuste ja mängude loomisega. 2023. aastal keskendus Maru VR peamiselt interaktiivsete, reaalajaliste 3D VR lahenduste loomisele. Maru VR pakub täisteenust, alates kontseptsiooni loomisest kuni VR lahenduse valmimiseni.

2023. aastal oli Maru VR põhifookus suunatud oma VR mängu "Bootstrap Island" arendamisele. „Bootstrap Island“ kaubamärk on registreeritud

Euroopas ning taotlus on esitatud ka kaubamärgi kaitsmiseks USAs.

2023. aastal valmis Eesti Töötukassa Tallinna Karjäärikeskusele arendatav VR mängu projekt „Kas Sinus on kangelast“ . Tegemist on interaktiivse VR elamusega, kus mängija peab lahendama 5 missiooni raames erinevates ametites keerulisi situatsioone (sh nt tuuleturbiini otsas rootori parandamine, kiirabidrooni elektrisüsteemi parandamine, põlveoperatsiooni teostamine jne). VR mäng on vaadatav Töötukassa

Karjäärikeskuses Tallinnas.

2023. aastal arendas Maru VR Päästeametile VR-harjutuse „Suitsusukeldumine“, mille eesmärk on pakkuda võimalikult realistlikku suitsusukeldumise situatsiooni päästjate koolitamiseks. VR elamuses peab päästja valima õige varustuse õiges järjekorras, samuti leidma korterist kannatanud. Iga sessioon on erinev ning kannatanud asuvad korteris erinevates kohtades (samuti on korteri mööbel erinevalt paigutatud). VR harjutuse lõpus saab tagasisidet, mis harjutuse raames läks õigesti ja mis valesti ja kui kaua tegevused aega võtsid.

Lisaks viis Maru VR ellu projekti „Kissing Tartu“ raames, luues VR elamuse „Emotions of Love“, mis on kättesaadav Meta App Labis.

Lisaks jätkas Maru VR Tallinna Teletornis „Lend ümber Teletorni“ VR elamuse pakkumist, kus nii eesti kui väliskülastajad saavad kõndida 175m kõrgusel serval ja lennata virtuaalselt ümber Teletorni.

Maru VR jätkas aktiivselt osalemist EEVR (Eesti Virtuaal ja Liitreaalsuse Assotsiatsiooni) tegevuses (sh asutaja- ja juhatuse liikmena).

2024. aastal jätkab Maru VR oma virtuaalreaalsusmängu „Bootstrap Island“ arendamise ja müümisega globaalsel mänguplatvormil Steam.

Täiendavalt pakutakse erinevate interkatiivsete VR elamuste loomise teenust.

MARU VR PRODUCTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.