Rohkema info nägemiseks:

PIPEHELP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
PipeHelp tegeleb sanitaartehniliste töödega, pakkudes erinevaid teenuseid alates sanitaartehnika vahetusest ja hooldusest kuni avariitööde ja ummistuste likvideerimiseni.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lembit Ü.

PIPEHELP OÜ-lt saime kiiresti ja asjatundlikult lahendatud oma vannitoa veetorustike probleem. Tänu meie usaldusväärsele partnerile saime väga kiiresti tulemuse ning probleemi lahendatud!

- Jaanika K.

Meie firma soovitab PIPEHELP OÜ teenuseid igal juhul! Väga head teadmised ja lahendustega väga rahul! Üks parimaid sanitaartehniliste ettevõtteid Eestis!

- Aarne P.

Kõik meie ettevõtte torutööd on teostatud PIPEHELP OÜ poolt ja oleme tulemusega väga rahul. Kiire ja asjalik töö, mida meie hinnangul väga kõrgeks võiks hindada!

PIPEHELP OÜ tegevusaruanne 2022

Käesolev aruanne on hoolikalt koostatud dokument, mis põhineb Eesti finantsaruandluse standardil. See on mõeldud väikeettevõtja raamatupidamise aastaaruandeks, mis on oluline osa igast ettevõtte finantsjuhtimise süsteemist. Selle peamine eesmärk on anda aruande kasutajale raamatupidamise seaduses nõutud informatsiooni aruandekohustuslase finantsseisundi ja -tulemuse kohta. Eesti finantsaruandluse standard on raamistik, mis määrab kindlaks, kuidas ettevõtted peaksid oma finantsaruandeid koostama ja esitama. See sisaldab juhiseid erinevate finantsaruannete, sealhulgas bilansi, kasumiaruande,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas sulatada külmunud torustikku

Külma ilmaga võib torustik külmetuda, põhjustades veevarustuse katkemise ja torude lõhkemise ohu. Külmunud torustiku probleemiga tegelemine nõuab ettevaatlikkus
ssb.ee
Külma ilmaga võib torustik külmetuda, põhjustades veevarustuse katkemise ja torude lõhkemise ohu. Külmunud torustiku probleemiga tegelemine nõuab ettevaatlikkust ja õigeid meetmeid, et vältida veelgi suuremaid kahjustusi. Siin on mõned sammud, kuidas sulatada külmunud torustikku: Avastage külmutatud ala: Esimene samm on tuvastada, milline osa teie torustikust on külmunud. Kõige tavalisemad kohad, kus torustik võib külmetuda, on välimised seinad, kelder või pööningul asuvad torud. Avage kraan: Enne sulatamise alustamist avage kraan, et võimaldada veele ruumi laienemiseks, kui jää sulab.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.