Rohkema info nägemiseks:

VKR TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
kvalitetsed pinnasetööd oma ala professionaalide poolt - rajame sulle ideaalse keskkonna

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VKR Teenused on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteedi poolest. Väike, kuid jõuline ettevõte, mille juured ulatuvad kodumaisele pinnasele. Iga päev töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parimat, tuginedes kogemustele, teadmistele ja kirglikule pühendumusele.

Meie tegevus ei piirdu üksnes ühe valdkonnaga. Oleme oma klientide jaoks mitmekülgne partner, kes on võimeline pakkuma lahendusi mitmesugustes valdkondades. Iga projekt, suur või väike, on meie jaoks sama oluline. Meie eesmärk on tagada, et iga klient tunneks end väärtustatuna ja teaks, et oleme alati valmis aitama.

VKR Teenused on rohkem kui lihtsalt ettevõte. Oleme meeskond, kes usub koostöösse, innovatsiooni ja jätkusuutlikku arengusse. Meie põhiväärtused on usaldusväärsus, paindlikkus ja kohusetunne.

Kui otsite partnerit, kes mõistab teie vajadusi ja kes on valmis aitama teid igal sammul, siis VKR Teenused on teie jaoks õige valik. Ootame põnevusega võimalust teiega koostööd teha!




võtke ühendust

VKR TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kätlin A.

Nad tasandasid ja täitsid meie krundi ühtlaseks ning rajasid krundi äärde drenaazi. Hea töö.

- Kristel K.

Nad tugevdasid ja laianedasi meie maakoju suunduva teelõigu. Soovitan.

- Mihkel P.

Nad on koostöövalmid ja pakuvad oma klientidele parimaid lahendusi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Soisele pinnasele ehitamine. Kuidas?

Soisele pinnasele ehitamiseks on järgmised sammud: Pinnase kvaliteedi hindamine: Pinnase koostis, niiskus, stabiilsus ja veekindlus tuleb hinnata enne ehitamist. Drenaaži süsteemi paigaldamine: Soisele pinnasele ehitamisel on oluline paigaldada drenaažisüsteem, mis vähendab pinnase niiskust ja tagab stabiilsuse. Pinnase ettevalmistamine: Soine pinnas tuleb eemaldada ja asendada täitematerjaliga ning lisada stabilisaator, mis parandab pinnase koostist ja stabiilsust. Geotekstiili paigaldamine: Geotekstiil aitab vältida muldade segunemist ja parandada pinnase veekindlust.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on head pinnasetöö materjalid?

Headeks pinnasetöö materjalideks on järgmised: Täitematerjal, näiteks kruus, liiv või purustatud kivi. Pinnase stabilisaator, näiteks tsemend, bentonii
ssb.ee
Headeks pinnasetöö materjalideks on järgmised: Täitematerjal, näiteks kruus, liiv või purustatud kivi. Pinnase stabilisaator, näiteks tsemend, bentoniit või polümeermaterjal. Geotekstiil, mis aitab vältida muldade segunemist ja parandada pinnase veekindlust. Paisutuskiht, mis takistab pinnase pragunemist ja kokkutõmbumist. Drenaažimaterjal, mis aitab vältida vee kogunemist pinnases ja hoiab selle kuivana. Pinnase tasanduskiht, mis muudab pinnase tasaseks ja sobivaks ehitustöödeks. Kaitsekiht, mis takistab pinnase kahjustumist ja hävitamist ning tagab selle stabiilsuse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.