Rohkema info nägemiseks:

SAARMON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme usaldusväärne ja kogenud ettevõte, mis pakub kvaliteetseid ehitus- ja remonditeenuseid nii era- kui ka ärisektoris. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust ning luua nendega pikaajalised ja usaldusväärsed suhted.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Saaromon OÜ-sse, kus traditsiooniline meisterlikkus kohtub kaasaegse innovatsiooniga. Oleme pühendunud ehitusvaldkonna mitmekülgsetele vajadustele, pakkudes eri hõlmavust, alates üldehitusest kuni elektritöödeni. Iga projekt, mille käsile võtame, kajastab meie pühendumust kvaliteedile, usaldusväärsusele ja kliendi rahulolule.

Meie peamine eesmärk on mitte ainult rahuldada klientide vajadusi, vaid ületada nende ootusi. See tähendab, et meie käsutuses on kogemused ja oskusteave, mis ulatuvad kõigisse ehitusvaldkonna nurkadesse, olgu selleks siis uue hoone loomine või olemasoleva hoone uueks muutmine. Läbi aastate oleme kujundanud enda mainet kui ehituspartnerit, kes paneb esikohale kvaliteedi, jätkusuutlikkuse ja innovatsiooni.

Saaromon OÜ meeskond teab, et iga projekt on unikaalne, ning seetõttu oleme pühendunud personaalsele lähenemisele, olles alati valmis kuulama ja mõistma teie unistusi ning muutma need reaalsuseks.

SAARMON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

Kogemus oli tõeliselt meeldejääv - meeskond oli väga abivalmis ja edukas!

- Jaanika P.

Töö teostati kiirelt ja kvaliteetselt, soovitan soojalt!

- Kerli V.

Rahulik ja professionaalne meeskond, olen eriti rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mis on tähtis ehitusmaterjalide valikul?

Ehitusprojekti juures on ehitusmaterjalide valik üks kõige olulisemaid otsuseid, mida tuleb teha. Õige materjali valimine võib tähendada ehitise vastupidavust ja energiaefektiivsust, samas kui vale valik võib põhjustada kahju ja lisakulusid. Üks tähtis tegur ehitusmaterjalide valikul on nende vastupidavus. Kestvus on eriti oluline juhul, kui soovitakse ehitada hooneid pikaajalise kasutuse jaoks. Näiteks katusekatted, seinaplaadid ja põrandaplaadid peaksid olema vastupidavad, et taluda pikaajalist kasutust ja kulumist. Samuti on oluline mõelda materjalide vastupidavusele ilmastikutingimustele

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised teadmised ehitusmaailmas teenuse tellijale?

Ehitusprojekti tellimine on keeruline protsess, mis nõuab tellijalt põhjalikke teadmisi ja oskusi, et tagada ehituse sujuv kulgemine ning soovitud lõpptulemus.
ssb.ee
Ehitusprojekti tellimine on keeruline protsess, mis nõuab tellijalt põhjalikke teadmisi ja oskusi, et tagada ehituse sujuv kulgemine ning soovitud lõpptulemus. Siin on mõned olulised teadmised, mida tellijal tuleks ehitusmaailmas omada: Ehitusprojekti planeerimine: Ehitusprojekti tellimine algab selle planeerimisest ja korraldamisest. See hõlmab projekti eesmärkide seadmist, eelarve koostamist ja ajakava planeerimist. Tellijal peaks olema ülevaade oma ehitusprojekti ulatusest ja vajalikest ressurssidest. Ehitusseadusandlus: Ehitusseadused ja eeskirjad võivad erineda piirkonniti ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.