Rohkema info nägemiseks:

VKR TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lõuna-Eestis tegutsev spetsialiseeritud teenusepakkuja, mis pakub kvaliteetseid lahendusi elektritöödes, mullatöödes, keevitustöödes ning ehitus- ja transporditeenustes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VKR TEENUSED on Lõuna-Eestis tegutsev usaldusväärne teenusepakkuja, mis spetsialiseerub elektritöödele, mullatöödele ja keevitustöödele. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja professionaalseid teenuseid, tagades klientidele usaldusväärsed lahendused ning täiendades nende vajadusi erinevates ehitus- ja hooldustöödes.

Kuna oleme tegutsenud juba aastaid, on meie meeskond koosnenud kogenud spetsialistidest, kes toimetavad oma valdkonna parimate teadlikkuse ja oskustega. Meie teenuste hulka kuuluvad laiahaardelised elektritööd, sealhulgas nõrkvoolu seadmete paigaldus, kaabeldus ja elektriküttesüsteemide hooldus. Meie oskused ulatuvad kaugemale tavalistest ülesannetest; pakume ka elektripaigaldiste kontrollmõõtmisi, et tagada nende ohutus ja vastavus kõigile kehtestatud nõuetele. Meie eesmärk on tagada, et kõik elektritööd viiakse läbi ohutult ja professionaalselt, et teie kodu või ärihoone elektrisüsteem töötaks laitmatult.

Mullatööde ja kaevetööde valdkonnas pakume terviklikke lahendusi alates pinnase- ja kaevetöödest kuni trasside ja truubide ehituseni. Meie kogenud töötajad kasutavad kaasaegseid seadmeid ja tehnoloogiaid, et tagada iga projekt täpselt ja efektiivselt teostatud. Olenemata sellest, kas vajate trassi rajamist või mullatööd, suudame pakkuda teenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele.

Keevitustööd on samuti üks meie peamisi tegevusvaldkondi, kus pakume professionaalset keevitusteenust erinevates metallides. Meie meeskond omab laialdasi teadmisi ja kogemusi, mis võimaldab meil teostada erinevaid keevitusprotsesse – olgu need siis terasest, alumiiniumist või muudest materjalidest konstruktsioonid. Meie teenused hõlmavad ka üldehitustöid, transporditeenuseid ja laadimistöid, et pakkuda täielikku lahendust kõikides teie ehitus- ja hooldusvajadustes.

Meie ettevõtte põhiväärtused on kvaliteet, usaldusväärsus ja kliendikesksus. Meie meeskond töötab iga päev selle nimel, et pakkuda parimaid teenuseid, mis ületavad teie ootusi. VKR TEENUSED on siin, et aidata teil igasugustes ehitus- ja hooldustöödes, tuues teie projektidesse täpsuse ja professionaalsuse. Ootame koostööd, et saaksime teid aidata ning tagada teie rahulolu iga tehtud tööga.

kodulehele

VKR TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kätlin A.

Nad tasandasid ja täitsid meie krundi ühtlaseks ning rajasid krundi äärde drenaazi. Hea töö.

- Kristel K.

Nad tugevdasid ja laianedasi meie maakoju suunduva teelõigu. Soovitan.

- Mihkel P.

Nad on koostöövalmid ja pakuvad oma klientidele parimaid lahendusi.

Spetsialiseeritud keevitustööd ja täislahendused ehitus- ja transpordivaldkonnas

VKR TEENUSED pakub mitmekesiseid teenuseid, ulatudes keevitustöödest kuni pinnase- ja kaevetööde ning ehitus- ja transporditeenusteni. Meie eesmärk on tagada igakülgne professionaalsus ja kvaliteet kõikides meie teenustes, pakkudes lahendusi, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele ja ootustele. Keevitustööd VKR TEENUSED pakub mobiilset keevitusteenust, mis võimaldab meil teostada keevitustöid otse objektil, pakkudes paindlikkust ja mugavust meie klientidele. Meie kogenud keevitajad kasutavad kaasaegseid seadmeid ja tehnoloogiaid, et tagada täpsed ja usaldusväärsed keevituslahendused

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteetsed mulla- ja kaevetööd

VKR TEENUSED pakub laia valikut mullatööde teenuseid, mis hõlmavad erinevaid kaevetöid ja pinnase töötlemise teenuseid. Meie meeskond on spetsialiseerunud profe
ssb.ee
VKR TEENUSED pakub laia valikut mullatööde teenuseid, mis hõlmavad erinevaid kaevetöid ja pinnase töötlemise teenuseid. Meie meeskond on spetsialiseerunud professionaalsete lahenduste pakkumisele, mis tagavad teie projektide edukuse ja kvaliteedi. Meie eesmärk on pakkuda igakülgset teenust, olgu need siis väikesed kodused projektid või suured infrastruktuuriarendused. Mullatööd Meie mullatööde teenused katavad kõik vajalikud pinnase ettevalmistamise ja kaevetööde aspektid. Teostame kraavide kaevamist ja kraavide ehitust, et tagada teie objekti nõuetekohane kuivendamine ja veesüsteemide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.