Rohkema info nägemiseks:

CSV NORDIC OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud garaažiuste ja tööstususte pakkumisele, mis ühendavad funktsionaalsuse esteetilise veetlusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

CSV Nordic'us mõistame, et teie garaaži või tööstushoone uksed on rohkem kui lihtsalt sissepääsud; need on kvaliteedi avaldus, turvalisuse kiht ja teie igapäevase tegevuse lahutamatu osa. Seetõttu oleme spetsialiseerunud esmaklassiliste garaažiuste ja tööstususte pakkumisele, mis ühendavad ülimat funktsionaalsust esteetilise veetlusega.

Meie garaažiuksed on valmistatud suurima tähelepanuga detailidele, kasutades esmaklassilisi komponente, et tagada vastupidavus ja kasutusmugavus. Iga uks on loodud elementidele vastu pidama, sisaldades korrosioonikaitset, kõrge tihedusega HCFC-vaba polüuretaanvahuga täidetud paneele ja ilmastikukindlaid tihendeid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele (klass 3, EN 13241-1). Ohutust silmas pidades on meie uksed varustatud sõrmede kaitseprofiilide ja vedrude purunemiskaitsega, tagades rahu teile ja teie lähedastele.

Meie sektsioon-garaažiuste uuenduslik vertikaalne tõstekujundus tähendab, et saate oma sõiduki parkida otse ukse ette, muretsemata vaba ruumi pärast, maksimeerides teie ruumi ja mugavust. Meie uste lisaisolatsiooni omadused muudavad teie garaaži mitte ainult meeldivamaks keskkonnaks, vaid aitavad ka oluliselt kokku hoida küttearvetelt, eriti kui teie garaaž on ühendatud teie majaga.

Meie pühendumus tipptasemele laieneb ka meie tööstusustele, mis on projekteeritud vastama igasuguste ettevõtete nõudmistele. Olgu teie otsinguks vastupidav konstruktsioon, arenenud laadimistehnikad või sujuv automaatika, meil on lahendused, mis tõstavad teie tegevuse efektiivsust ja turvalisust.

Omaks võtke ukseautomaatika tulevik meie tipptasemel MyQ tehnoloogiaga, mis võimaldab teil garaažiukse avada ja sulgeda ühe nupuvajutusega. CSV Nordic'uga valite te mitte ainult ukse; valite partneri, kes on pühendunud parima pakkumisele turvalisuse, kaitse ja stiili osas.

Uurige meie uste valikut, mis on saadaval erinevates paneelide kujundustes ja konstruktsioonides, kuni 5m laiuses ja 3m kõrguses. Suuremate avade jaoks on meie tööstususte lahendused teid katnud. Valige CSV Nordic ukse jaoks, mis vastab teie maitsele ja ületab teie ootused.

Liituge rahulolevate klientide hulka, kes on usaldanud CSV Nordic'u, et täiustada oma kodusid ja ettevõtteid. Võtke meiega ühendust juba täna, et leida teie vajadustele vastav täiuslik ukse lahendus.

Kontakt

CSV NORDIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan P.

Tõesti muljetavaldav uste kvaliteet ja teenindus!

- Marika S.

CSV Nordicu uksed on meie ettevõttele täiuslik lahendus.

- Andres L.

Äärmiselt professionaalne ja usaldusväärne firma.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milliseid eeliseid pakuvad soojustatud garaažiuksed kinnisvaraomanikele?

Soojustatud garaažiuksed on nutikas investeering igale kinnisvaraomanikule, kes soovib parandada oma hoone funktsionaalsust ja tõhusust. Tänu arenenud materjalidele ja disainile pakuvad need uksed mitmeid eeliseid, mis ületavad lihtsat esteetikat. Garaažiuste soojustus saavutatakse materjalide abil, mis vähendavad soojusülekannet. See võib hõlmata vahtu või muid soojustusmaterjale, mis on kinnitatud uksepaneelide vahele. Garaažiuste soojustus on eriti oluline piirkondades, kus esinevad äärmuslikud ilmastikutingimused. See aitab hoida temperatuuri garaažis ja selle kaudu ka kõrvalasuvates

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitavad uued materjalid tööstusustel vastu pidada äärmuslikele tingimustele?

Tööstusustest on saanud lihtsatest, käsitsi juhitavatest tõketest keerukad süsteemid, mis mängivad olulist rolli kaasaegsete tööstusrajatiste efektiivsuses, tur
ssb.ee
Tööstusustest on saanud lihtsatest, käsitsi juhitavatest tõketest keerukad süsteemid, mis mängivad olulist rolli kaasaegsete tööstusrajatiste efektiivsuses, turvalisuses ja energiahalduses. Tööstususte pealekerkivad trendid Automaatika tõusu tõttu on välja töötatud tööstusuksed, mida saab juhtida minimaalse inimsekkumisega. Nutikad uksed, mis on varustatud andurite ja ühenduvusega, saab integreerida rajatiste haldussüsteemidesse, pakkudes enneolematut mugavust ja kontrolli. Jätkusuutlikkusele suureneva rõhuasetusega on tööstusuksi kujundatud parema isolatsiooni ja energiatarbimise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.