Rohkema info nägemiseks:

AKERSONI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 723; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AKERSONI OÜ kohta arvamuslugu!"

AKERSONI OÜ hetkeolukord

Juba 723 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Akersoni OÜ on asutatud 2017. aastal, osaühingu põhitegevusalaks on sotsiaalteenuste osutamine. Osaühingul on kaks erihoolekandeteenuse tegevusluba SEH000366 ja SEH00365 ning rehabilitatsiooniteenuse tegevusluba SRT000193. Osutame täiendkoolituse teenust ja oleme Eesti

Töötakassa koolituspartner. Meie meeskonnal on head teoreetilised ja praktilised teadmised. Oma töös rakendame maailmas tunnustatud teaduspõhiseid metoodikaid ja praktikaid.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused

Eelmisel aastal Eesti SKP vähenes püsivhindades. Majandusanalüütukute arvates inflatsioon aeglustub, töötusemäär suureneb veidi, kuid palgakasv püsib tugev. Järgmiseks aastaks prognoositakse mõõdukat majanduskasvu ja hinnakasvu normaliseerumist. 2022. aastat iseloomustas kiire hinnatõus ning majanduskonjuktuuri halvenemine. Kiire inflatsioon ja karmistuvad rahastamistingimused vähendasid kulutusi ja tootmist, kahandades majapidamiste ostujõudu ja suurendades ettevõtete kulusid. 2022. aasta detsembris 17,6% ulatunud inflatsioon oli siiski mitmendat kuud olnud languses ja võiks 2023. aasta lõpuks jõuda tagasihoidlike numbriteni. IMFi värske hinnangu põhjal ootab kolmandikku maaimalmajandusest ees 2023. aastal kahanemine. Kokkuvõtvalt ootab Eesti majandust ees raske aasta, ent intressimäärade ja maailmamajanduse stabiliseerumine võib kaasa tuua ka üllatavalt kiire taastumise.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2022. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, laene ei ole, mistõttu valuutakursside ja intressimäärade riskid puudusid.

Osaühingu majandustegevusest 2022. aastal

Aruandeperioodil osutamise sotsiaalset rehabilitatsiooniteenust kõikidele sihtgruppidele (puudega ja ohustatud lapsed, täisealised isikud, esmasesse psühhoosi haigestunud isikud), erihoolekandeteenust (toetavad teenused), koduhooldusteenust ning sotsiaalvaldkonnas vajalikke ja olulisi täiendkoolitusi. Lisaks oleme üks kolmest meeskonnast Eestis, kes 2022.aastal läbis Avatud Dialoogi põhimõtetele toetuva koolituse ning selle raames oleme saanud loa osutada mobiilset rehabilitatsiooniteenust kuni 15-aastastele lastele. Samuti osaleme pilootprojektis "Isikukeskse erihoolekande teenusmudeli rakendamine KOV-s". Tegutseme Viljandis ja Viljandimaal, Järvamaal, Valgamaal ning vähesel määral Jõgeva-, Pärnu- ja Muhumaal. Oma töös peame väga tähtsaks missiooni aidata, toetada ja innustada meie klienti ning samas abi osutamisel olla isikukeskne.

Sotsiaalteenuseid osutasime 497 tuhande euro eest, 2021. aastal oli teenuste kogumaht 267 tuhat eurot. Täiendkoolitusi tehti aruandeaastal 7 tuhande euro eest, 2021. aastal 48 tuhande euro eest. Osühingul on töölepinguga tööl 6 töötajat, kõik ülejäänud vajalikud teenused ostetakse sisse võlaõiguslike lepingutega.

Aruandeaastal osteti hoonestatud kinnistu Järvamaale, kuhu planeeritakse tulevikus ehitada hooldekodu.

Juhkonnas muutusi ei toimunud.

Eesmärgid ja hinnangud 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal. Vaatamata raskele olukorrale majanduses on ettevõtte juhtkond kindel tegevuse jätkuvuses.

AKERSONI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.