Rohkema info nägemiseks:

JÄÄGRIABI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 646; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JÄÄGRIABI OÜ kohta arvamuslugu!"

JÄÄGRIABI OÜ hetkeolukord

Juba 646 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Jäägriabi OÜ loodi 2017. aastal. Ettevõte pakub ehitus- ning remonditeenuseid ning aitab lahendada probleeme, mis on seotud metsloomade ja lindudega. Aitame metsa tagasi linna, asulasse või koduaeda sattunud metsloomi. Koristame teedelt auto alla jäänud või muul moel hukkunud loomi ja linde. Tuleme appi eramaa omanikele ja talunikele. Lõhume veekogudele ehitatud tamme ja püüame kahjustuskolletes kobraste arvukust reguleerida.

Põhitegevusalad

EMTAK kood - Muu mujal liigitamata teenindus

Personal 2022. aasta palgakulu oli 5205 eur. Ettevõttes oli 1 töötaja.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023. aastal jätkame senist majandustegevust ning peamiseks eesmärgiks muuta tegevust efektiivsemaks ning säilitada ja suurendada töömahtusid.

Riskid

Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamise perioodil ei ole ilmnenud valuutakursside ja intressimäärade riske.

JÄÄGRIABI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.