Rohkema info nägemiseks:

ERI KALA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eri Kala on spetsialiseerunud kvaliteetse kuivatatud kala müügile, pakkudes klientidele mitmekesist valikut, lisaks pakub ettevõte professionaalseid maalritöid, hauakivide müüki ja paigaldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsite kvaliteetset kuivatatud kala, otsides samal ajal ka maalritööde, hauakivide või viimistlusteenuseid? Tutvustame Teile Eri Kala, ettevõtet, mis pakub ainulaadset teenustekombinatsiooni, mis rahuldab mitmekesiseid vajadusi.

Eri Kala uhkustab end oma kõrgekvaliteedilise kuivatatud kala müügiga. Meie tootevalik hõlmab erinevaid kala liike, mis on kuivatatud parima maitse ja tekstuuriga. Suitsutatud angerjas, kuivatatud tuunikala või lõhe - meie valik pakub mitmekesisust igale maitsele.

Lisaks kalaekspertiisile pakub Eri Kala ka professionaalseid maalritöid. Meie meeskond on pühendunud looma ruume, mis peegeldavad teie unikaalset stiili. Alates seinte värvimisest kuni dekoratiivsete viimistlusdetailideni - me tagame, et teie ruum kajastab teie isikupära.

Eri Kala laiendab oma teenuste valikut ka hauakivide müügi ja paigalduse valdkonnas. Hoolikalt valitud materjalidest valmistatud hauakivid aitavad austada ja säilitada lähedaste mälestust. Meie professionaalne meeskond tagab nii hauakivi valiku kui ka paigalduse sujuva protsessi.

Kui otsite täiuslikku viimistlust, siis Eri Kala on teie usaldusväärne partner. Pakume terviklikke viimistlusteenuseid, mis hõlmavad kõike alates sisekujundusest kuni kvaliteetse viimistluseni. Teeme koostööd teie visioonidega, et luua ruumid, mis inspireerivad ja rõõmustavad.

Kui soovite ühendust võtta või leida parima lahenduse just teie vajadustele, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Eri Kala on siin, et muuta teie kogemus meie teenuste kasutamisest sujuvaks ja rahuldustpakkuvaks. Ootame Teiega koostööd, et tuua ellu teie ideed ja soovid!

Kontakt:

+372 5628 8920

ERI KALA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis

Teenindus oli suurepärane, ja kuivatatud kala valik lai.

- Jaak

Soovitan soojalt Eri Kala maalritöid - täpne ja maitsekas!

- Priit

Eri Kala pakub kõrget kvaliteeti ja suurepärast teenindust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millist viimistlusmeetodit siseruumides eelistada?

Siseruumide viimistlusmeetodite valik on tänapäeval lai ja mitmekesine, pakkudes erinevaid stiile ja lähenemisviise. Artiklis käsitleme peamisi kolme viimistlustrendi ning tutvustame, kuidas Eri Kala maalritööd saavad need suundumused muuta teie sisekujunduskogemuseks. Looduslikud ja ökoloogilised materjalid Kaasaegne sisekujundus rõhutab üha enam looduslikke ja ökoloogilisi viimistlusmaterjale. Sellised materjalid nagu taaskasutatud puit, kork ja bambus loovad soojad ja naturaalsed interjöörid. Eri Kala maalritööde meeskond oskab nende materjalidega töötada, tuues sisse looduslähedase

Dropdown

kõik artiklid

Mida hauakivi valides silmas pidada?

Lähedasele hauakivi valimine on sügavalt isiklik ja oluline otsus. See on püsiv austusavaldus nende elule ja pärandile. See juhend aitab teil valida hauakivi, m
ssb.ee
Lähedasele hauakivi valimine on sügavalt isiklik ja oluline otsus. See on püsiv austusavaldus nende elule ja pärandile. See juhend aitab teil valida hauakivi, mis austab teie lähedast väärikuse ja austusega, mida nad väärivad. Hauakivid on rohkem kui lihtsalt märgid, kus keegi on viimsele puhkusele asetatud; need on leina fookuspunkt, koht, kus lähedased saavad tulla ja mälestada, ning ajalooline rekord tulevastele põlvedele. Ajaloo vältel on hauakivid stiili, materjali ja sümbolismi poolest oluliselt erinenud, peegeldades lahkunu kultuurilisi ja isiklikke uskumusi. Kaaluks võetavad tegurid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.