Rohkema info nägemiseks:

ARCTIC SPAS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud klientidele parimate võimalike väliruumi kujunduslahenduste pakkumisele, olles usaldusväärne partner mugavuse, kvaliteedi ja stiili loomisel koduõues.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled unistanud luksuslikust koduõuest, kus saaksid aastaringselt nautida mugavust, kvaliteeti ja ilu? Meie ettevõte pakub just selliseid võimalusi, aidates Sul muuta oma õueala tõeliseks oaasiks. Meie valikus on mitmeid eksklusiivseid tooteid õueeluks, alates õuevannidest ja välibasseinidest kuni pergolade, markiiside, fassaadipaneelide, väliruloodeni ja palju muuni.

Arctic Spas ja Drop Design Pool õuevannid on tuntud oma kvaliteetse konstruktsiooni, vastupidavuse ja täiustatud funktsioonide poolest. Vali erinevate mudelite vahel ja loo endale täiuslik spaa, mida saad nautida veel aastaid. Meie väliruumi lahendused on vastupidavad meie kliimale ning tagavad mugavuse igal aastaajal.

Renson Linius ja Linarte alumiiniumist fassaadi paneelsüsteemid annavad Sinu kodule ainulaadse iseloomu. Vali laiast viimistluste ja värvide valikust ning loo fassaad, mis sobib täielikult Sinu maitsele ja eelistustele. Need paneelid ei ole mitte ainult kaunid, vaid ka vastupidavad meie kliimale, tagades Sinu kodu välisilme püsivuse aastaid.

Renson välirulood aitavad sul reguleerida päevavalgust siseruumides ning kaitsevad aknaklaase liigse päikese eest. Vali erinevate toonide ja materjalide vahel ning loo stiilne ja funktsionaalne lahendus, mis vastab täpselt Sinu vajadustele. Meie välirulood on loodud vastu pidama ekstreemsetele ilmastikutingimustele ning pakuvad pikki garantiitingimusi.

Meie ettevõtte asutajad, Rain ja Oti, on pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilisi väliruumi lahendusi alates aastast 2005. Oleme uhked, et esindame ainult omavaldkonna juhtivaid tippklassi brände, tagades seeläbi meie klientidele rahulolu ja usaldusväärsuse. Lisaks tipptasemel toodetele pakume lähedast koostööd klientidega, aidates neil leida parimad lahendused. Meie tugimeeskond on alati olemas nii hoolduse kui ka transpordi ja paigalduse jaoks.

Oleme siin, et aidata Sul muuta oma koduõu privaatseks puhkealaks, kus saad lõõgastuda ja nautida elu. Võta ühendust meiega juba täna ning leiame koos parima lahenduse Sinu õueelu unistuste realiseerimiseks! Tule meile külla või võta meiega ühendust, et alustada oma teekonda luksusliku õueelu suunas!

Tutvuge tootevalikuga juba täna!


KONTAKT

ARCTIC SPAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark O.

Suurepärased tooted ja suurepärane teenindus! Olen äärmiselt rahul oma õuevanniga.

- Kairi S.

Väga professionaalne ja sõbralik teenindus. Meie uued välirulood on täpselt sellised, nagu lootsime.

- Liis E.

Suurepärased tooted, mida toetab professionaalne meeskond. Soovitan neid kõigile, kes soovivad muuta oma õueala mugavaks ja kauniks paigaks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ARCTIC SPAS OÜ tegevusaruanne 2022

Arctic Spas OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete massaaživannide ja välibasseinide poolest, on teinud märkimisväärseid edusamme oma tegevusvaldkonnas Eestis. Majandusaastal 01.01.2022 - 31.12.2022 keskendus ettevõte peamiselt massaaživannide ja välibasseinide müügile, pakkudes klientidele parimaid tooteid ja teenuseid. Ettevõtte strateegia järgmiseks aastaks on jätkata samas valdkonnas, mis näitab nende pühendumust ja kindlustunnet oma toodete ja teenuste vastu. Arctic Spas OÜ on pühendunud oma klientidele parima kvaliteediga toodete ja teenuste pakkumisele, mis on aidanud neil saavutada oma

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua unistuste koduõu?

Kas oled kunagi unistanud õuest, kus mugavus, kvaliteet ja ilu käivad käsikäes? Meie, Arctic Spas OÜ, pakume just sellist unikaalset kogemust, aidates Sul muuta
ssb.ee
Kas oled kunagi unistanud õuest, kus mugavus, kvaliteet ja ilu käivad käsikäes? Meie, Arctic Spas OÜ, pakume just sellist unikaalset kogemust, aidates Sul muuta oma õueala tõeliseks oaasiks. Meie valikus on mitmeid eksklusiivseid tooteid, mis toovad Sinu õueellu luksuse ja mugavuse. Olgu Sul sooviks luksuslik õuevann, stiilne välibassein või kaasaegsed fassaadipaneelid - meie ettevõtte tooted on loodud vastu pidama Eesti kliimatingimustele ning tagama mugavuse igal aastaajal. Meie Arctic Spas ja Drop Design Pool õuevannid on tuntud oma kvaliteetse konstruktsiooni, vastupidavuse ja täiustatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.