Rohkema info nägemiseks:

SILVERSHELL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke lemmikloomade hooldusteenuseid, sealhulgas ultraheliga hammaste puhastamist, trimmimist ja küüneoperatsioone.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast SILVERSHELL OÜ-sse, kus iga lemmiklooma koheldakse suurima hoolivuse ja professionaalsusega. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: pakkuda terviklikke lemmikloomade hooldusteenuseid, mis ületavad tavapärast. Oleme spetsialiseerunud ultraheli hammaste puhastamisele, täpsele trimmimisele ja küünelõikusele - kõik selleks, et teie armastatud kaaslased näeksid välja ja tunneksid end oma parimas vormis.

SILVERSHELL OÜ-s usume, et hooldus on kunst ja meie osavad käsitöölised töötavad masinate täpsusega ning kääride õrna puudutusega. Meie teenused on teaduse ja armastuse segu, tagades, et alates pesemisest kuni fööniga kuivatamiseni, viiakse iga samm läbi detailidele tähelepanu pöörates ja teie lemmiklooma mugavust silmas pidades.

Meie kennelis on koduks erakordsed Bieweri kutsikad, igaüks neist tõu ilu ja armu kehastus. Oleme uhked, et saame pakkuda neid väikeseid rõõmupakke peredele, kes hindavad elu peenemaid asju. Meie kutsikad ei ole lihtsalt lemmikloomad; nad on osa meie perest, kuni nad saavad osaks teie omast.

Meie loosungiga 'Hellitades lemmikloomi, täiustades hoolitsust!', kutsume teid kogema SILVERSHELL OÜ erinevust. Olgu selleks meie hooldusteenused, mis on kohandatud teie lemmiklooma ainulaadsetele vajadustele, või uue Bieweri kutsika vastuvõtmine teie koju, oleme siin, et muuta iga hetk eriliseks.

Liituge meie pühendumusega tipptasemele ja lubage meil aidata teil pakkuda teie lemmikloomale hellitust, mida nad väärivad. Külastage meid SILVERSHELL.EU-s ja omaks võtke tänase päeva esmaklassiline lemmikloomahooldus.

Vaata rohkem

SILVERSHELL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Lemmikloomade iluhooldus: Kuidas hoolitseda lemmiku eest?

Lemmikloomad on meie elus olulised kaaslased, kes toovad rõõmu ja õnne. Nende sära ja tervisliku väljanägemise säilitamine on oluline osa nende heaolust ja õnnest. Loomade iluhooldus hõlmab erinevaid aspekte, alates regulaarsest harjamisest ja pesemisest kuni tervisliku toitumise ja regulaarse veterinaarkontrollini. Selles artiklis uurime, kuidas saate oma lemmikloomadele pakkuda parimat võimalikku hooldust, et nad särasid tervise ja iluga. 1. Regulaarne harjamine Üks lihtsamaid, kuid olulisemaid viise, kuidas hoida oma lemmiklooma ilusat, on regulaarne harjamine. Erinevatel loomadel võib

Dropdown

kõik artiklid

Ultraheliga hammaste puhastamise eelised teie lemmikloomale

Ultraheliga hammaste puhastamine on kaasaegne suuhügieeni tehnika, mis kasutab hambakatu ja -kivi eemaldamiseks hammastelt kõrgsageduslikke helilaineid ilma man
ssb.ee
Ultraheliga hammaste puhastamine on kaasaegne suuhügieeni tehnika, mis kasutab hambakatu ja -kivi eemaldamiseks hammastelt kõrgsageduslikke helilaineid ilma manuaalse kraapimiseta. See meetod on tõhus mitte ainult inimestele, vaid on saanud ka lemmikloomade, eriti Biewer terjerite suuhügieenis revolutsiooniliseks praktikaks. Nagu inimestel, on ka lemmikloomadel oluline säilitada hea suuhügieen. See hoiab ära hambakatu ja -kivi kogunemise, mis võib viia parodontiidi, hammaste kaotuse ja muude terviseprobleemideni. Regulaarne suuhügieen tagab, et teie lemmikloomal on terve suu ja parem

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.