Rohkema info nägemiseks:

NOMINE CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1002; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NOMINE CONSULT OÜ kohta arvamuslugu!"

NOMINE CONSULT OÜ hetkeolukord

Juba 1002 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Nomine Consult OÜ on asutatud 31.03.2017 ning on Eesti ja Leedu erakapitalil põhinev sõltumatu rahvusvaheline konsultatsioonifirma kontoritega Tallinnas ja Võrus ning sõsarettevõttega Vilniuses.

Nomine Consult OÜ tegevuse ajalugu algab 1993.aastast, mil alustati „Estivo“ nime ja kaubamärgi all energeetika ja sellega seotud keskkonnakonsultatsiooni pakkumist. Nomine Consult OÜ-l on Eestis üle 15 konsultandi, valdavalt soojus- ja elektroenergeetika, kütte- ja ventilatsiooni, mehaanika-, ehituse- ning keskkonnatehnoloogia insenerid. Oleme oma ärisegmendis tuntud ja tunnustatud kui kvaliteetsete konsultatsiooniteenuste pakkuja.

Pakume oma klientidele erapooletut energeetika- ja keskkonna-alast nõustamist, omanikuinseneriteenuseid ning kasvuhoonegaaside heitkoguste ja tootmistasemete aruannete tõendamist, mis põhinevad kompetentsusel ja oma erialase vastutuse teadvustamisel. Nomine

Consult OÜ kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimissüsteem on vastavuses standardite ISO9001 ja ISO14001 nõuetega.

2022. majandusaasta oli äritegevuse seisukohalt tuntavalt parem võrreldes eelneva perioodiga – nii müügitulu kui ka kasum kasvasid jõudsalt.

Aruandeaastal uuendati IT riistvara ja tarkvara. Uurimistegevusega ei tegeletud. Arendustegevus koosnes peamiselt uute turgude ja klientide otsimise, olemasolevate teenuste arendamise ning kasvuhoonegaaside tõendamise akrediteeringu säilitamiseks vajalike kompetentside arendamisega seotud tegevustest. Kasvas ettevõtte rahvusvaheline tuntus.

Arvestades turuolukorda ja prognoose majanduses tervikuna ning eriti energeetikasektoris, panustab Nomine Consult OÜ uuel majandusaastal ennekõike äritegevuse kasvule läbi uute turgude leidmise väljaspool Eestit, jätkates samal ajal ettevõtte arendamist läbi teenuste kvaliteedi jätkuva parendamise, professionaalsuse tõstmise, tegevuse efektiivsemaks muutmise ning konservatiivse eelarvepoliitika.

Nomine Consult OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Katrin Keis, juhatuse liige

Jüri Alasi, juhatuse liige

NOMINE CONSULT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.