Rohkema info nägemiseks:

KRUSOR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid ehitus- ja tehnikateenuseid, sealhulgas kütte, ventilatsiooni ja gaasitööde teenuseid, trasside ehitust, metalltoodete remonti, tööstuslike masinate paigaldust ning kliimaseadmete paigaldust ja hooldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millega me tegeleme?

Oleme teie usaldusväärne partner mitmekülgsete ehitus- ja tehnikateenuste valdkonnas, pakkudes kütte, ventilatsiooni, gaasitööde ja trasside ehitusteenuseid.

Meie meeskonna eesmärk on tagada, et teie vajadused ja ootused saaksid täidetud professionaalsel ja tõhusal moel. Oleme valmis lahendama isegi kõige keerulisemad ülesanded ning tagama, et teie kütte-, ventilatsiooni-, gaasitööde ja muud projektid saaksid edukalt ellu viidud.

Meie mitmekesine tegevusala hõlmab küttesüsteemide paigaldust ja hooldust, ventilatsiooni süsteemide kavandamist ja ehitamist, gaasitööde teostamist nii kodudes kui ka ettevõtetes ning laia valikut muid teenuseid. Lisaks oleme spetsialiseerunud trasside ehitusele, metalltoodete remondile, tööstuslike masinate paigaldusele ja kliimaseadmete paigaldusele.

Oleme uhked selle üle, et suudame pakkuda terviklikke lahendusi, mis vastavad teie unikaalsetele vajadustele ja eesmärkidele. Meie eesmärk on mitte ainult tagada teie mugavus ja turvalisus, vaid ka aidata teil saavutada paremat energiatõhusust ja keskkonnasõbralikumat tegutsemist.

Kokkuvõttes võite kindel olla, et meie ettevõte on teie usaldusväärne partner kütte, ventilatsiooni, gaasitööde ja paljude teiste seotud teenuste osas. Ootame huviga võimalust teiega koostööd teha ja teie projekti ellu viia, tagades selle kõrgeima kvaliteedi ja professionaalsuse.

Võtke meiega ühendust:

+372 509 9323

KRUSOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Trasside ehitus sujus suurepäraselt! Professionaalne meeskond.

- Kati S.

Kliimaseadmete paigaldus oli väga mugav ja kiire. Soovitan!

- Mari-Liis P.

Gaasitööd tehti kiiresti ja ohutult. Jäime väga rahule.

Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Metalltoodete remont - Kuidas pikendada Ssadmete eluiga ja Ssästa raha

Metalltoodete remont on oluline teenus, mida tihtipeale alahinnatakse, kuid mis võib märkimisväärselt mõjutada nii ettevõtete kui ka eraisikute majanduslikku efektiivsust. Paljud ettevõtted investeerivad tohutult kapitali uute seadmete soetamisse, kuid vähesed mõtlevad sellele, kuidas olemasolevaid seadmeid pikendada, optimeerida ja parandada, et vähendada kulutusi ja suurendada tootlikkust. Metalltoodete remont hõlmab erinevate metallist valmistatud seadmete ja masinate hooldust, parandust ja renoveerimist. Seda teenust on võimalik rakendada paljudes valdkondades, sealhulgas tööstuses,

Dropdown

kõik artiklid

Meie ettevõttest - Milliseid teenuseid me pakume?

Oleme Krusor OÜ - professionaalne ettevõtet, mis pakub mitmekülgseid teenuseid ehitus-, gaasitööde, surveseadmetööde, trasside ehituse, tööstuslike masinate pai
ssb.ee
Oleme Krusor OÜ - professionaalne ettevõtet, mis pakub mitmekülgseid teenuseid ehitus-, gaasitööde, surveseadmetööde, trasside ehituse, tööstuslike masinate paigalduse, metalltoodete remondi ning kliimaseadmete paigalduse valdkondades. Kui otsite kogemustega meeskonda, kes suudab täita erinevaid ehituslikke ja tehnilisi väljakutseid, siis olete leidnud õige partneri. Meie ettevõtte peamine eesmärk on pakkuda kõrge kvaliteediga teenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja ületavad ootusi. Gaasitööde ja surveseadmetööde alal pakume ohutuid ja vastupidavaid lahendusi. Oleme spetsialiseerunud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.