Rohkema info nägemiseks:

KORSTNALAHENDUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Korstnalahendus OÜ soovib pakkuda teie kodule soojust ja turvatunnet. Soovime, et tunneksite ennast kindlalt, kasutades igapäevaselt oma küttelahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Korstnalahendus OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on korstende ehitus, moodulkorstende paigaldus ja plekitööd. Korstnalahendus OÜ omab pottsepp tase 4 kutsetunnistust, mis on vajalik ja nõutud ka korstende ehitusel, paigaldusel ning pottsepatöös. Töökogemust üle 10 aasta.

Korstnalahendus OÜ käest on võimalik tellida küttesüsteemi  terviklahendust vastavalt kliendi soovile. See sisaldab ahju, pliidi, soojamüüri ja korstna ehitust. Pakume lahendusi, mis töötavad, on esteetilised ja täidavad oma eesmärki.  Tööprotsess sisaldab kliendiga suhtlemisest, nõustamist, materjali soovitust, lammutustöid, ehitust, vajalikke plekitöid, transporti, ultiseerimist. Kõige tulusam on tellida korstna ehitus koos plekitöödega (korstna ja katuse veetihendamine). Sellisel viisil teostatakse mõlemad tööd järjest ja protsess ei jää venima. Kõik teenused ühest kohast!

Teeme oma tööd kiirelt, kvaliteetselt ja läbimõeldult. Püüame aidata leida kliendile sobivad ja kestvad lahendused ja olla usaldusväärsed partnerid. Soovime teha oma tööd nii, et klient tunneks ennast turvaliselt.

Vägagi tihti kohtame raskustes ja mures inimesi, kellele on tehtud korsten, aga pole korstnaümbrust veetihendatud või on plekk valesti paigaldatud, mille tulemusena vesi voolab tuppa. Saame sellises olukorras aidata ehk teha ka ainult plekitööd (juhul kui korsten on juba tehtud).

KORSTNALAHENDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis K.

Korstnalahendus OÜ teenustest on mul väga hea arvamus. Teenindus oli väga kiire ja professionaalne, ja tööd teostati hästi. Ma soovitan kõigile!

- Kai P.

Korstnalahendus OÜ on usaldusväärne ja professionaalne ettevõte. Ma olen oma korstnalahendustega väga rahul ja tahan tänada meeskonda selle suurepärase töö eest!

- Kristiina A.

Korstnalahendus OÜ on tõesti usaldusväärne ja professionaalne ettevõte. Teenindus oli suurepärane ja mulle meeldis, kuidas nad meid käsklustest kuni lõpliku lahenduseni juhendasid!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Korstna ehitus: mida silmas pidada?

Kodu ehitamisel või renoveerimisel on oluline arvestada mitmete erinevate aspektidega, et tagada selle vastupidavus ja turvalisus. Üks selline oluline element, mille tähtsus võib tihti tähelepanuta jääda, on korsten. Kuigi võib tunduda, et korsten on väike ja tähtsusetu osa kodust, mängib see tegelikult olulist rolli kodu soojuse ja ventilatsiooni tagamisel ning ohutuse kindlustamisel. Siin on ülevaade korstnate ehituse olulisusest ja põhilistest aspektidest. 1. Struktuur ja Materjalid: Korstna struktuur ja kasutatavad materjalid on kriitilised selle vastupidavuse ja tuleohutuse seisukohalt.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aru saada, et korsten vajab ülevaatust?

Kodu on meie varjupaik, koht, kus tunneme end turvaliselt ja mugavalt. Üks oluline osa sellest on korsten, mis tagab meie kodu soojuse ja turvalisuse. Ent, kui
ssb.ee
Kodu on meie varjupaik, koht, kus tunneme end turvaliselt ja mugavalt. Üks oluline osa sellest on korsten, mis tagab meie kodu soojuse ja turvalisuse. Ent, kui tihti me tegelikult oma korstna seisundit märkame või sellele tähelepanu pöörame? Võib-olla ainult siis, kui midagi on valesti. Siin on mõned märgid, millele tähelepanu pöörata ja kui peaksite kutsuma professionaalse korstnaekspertiisi. 1. Suitsetamine või suitsu tagasitõmbumise probleemid: Kui märkate, et suits koguneb tuppa või korsten hakkab suitsetama ebatavaliselt, võib see olla märk tõsisematest probleemidest korstnaga. See

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.