Rohkema info nägemiseks:

ASPER BIOGENE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1639; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta ASPER BIOGENE OÜ kohta arvamuslugu!"

ASPER BIOGENE OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Asper Biogene on asutatud 24. mail 2017 aastal. Osaühing Asper Biogene tegeleb pärilike haiguste testimise, geenitestide arenduse ning arendusteenuste pakkumisega. Lõppenud majandusaasta müügitulu oli 782 438 eurot, millest 6% moodustas eksport. Müügitulu on 20% suurem, kui 2021. aastal. Ettevõttes töötas 31.12.2022 seisuga 11 inimest. Juhatus on üheliikmeline, juhatusele ei ole makstud ega määratud juhatuse liikme tasu.

Dropdown

kõik artiklid

Asper tõi välja immuunogeneetika portfelli

Alates maist on Asper Biogene portfellis olemas eraldi immunogeneetika testide osa. Vaata täpsemalt Asperi immunogenetika testide lehelt The post Asper tõi välj
asperbio.com

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.