Rohkema info nägemiseks:

BUSLAND SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1287; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BUSLAND SERVICE OÜ kohta arvamuslugu!"

BUSLAND SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 1287 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

ETTEVÕTTEST

Busland Service OÜ põhitegevuseks on pakkuda reisijateveoga tegelevatele ettevõtetel busside hooldus ja remonditeenust.

Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda hooldus- ja remonditeenust ning seeläbi hoida optimaalsena klientide busside käituskulusid. Tegevuse juures lähtutakse klientide vajadustest, millest peamisteks on: (cid:127) Reisijate teenindamine töökorras ja kvaliteetsete bussidega; (cid:127) Võimalikult vähesed ja lühikesed hoolduste vahelised seisuajad ning erakorralised rikked; (cid:127) Optimaalsed hooldus ja remondikulud.

Peamisteks ettevõtte poolt loodavateks väärtusteks on: (cid:127) Põhjalik ja individuaalne lähenemine bussi hooldus ja/või remondiplaani koostamisel võttes arvesse bussi kasutust, kliendi soove ning eesmärke; (cid:127) Sobiva hinna ja kvaliteediga varuosade kasutamine; (cid:127) Kliendi jaoks sobivaima remondilahenduse leidmine; (cid:127) Perioodilise bussipõhise kuluaruandluse koostamise võimalus.

OLULISEMAD SÜNDMUSED 2022. aasta suurimaks muudatuseks oli ettevõtte omanikuvahetus – LE Bus Service OÜ liikus Lux Express Estonia AS omandusest Busland OÜ omandusse ning seoses sellega toimus ka ärinime muudatus kusjuures ettevõtte uus ärinimi on alates 22.04.2022 Busland Service OÜ.

Teiseks oluliseks sündmuseks oli bussiettevõtete vahepealne pandeemiast COVID19 tingitud äritegevuse languse pöördumine tõusuks ning alates 2022 aasta kevadest on kommertsalustel tegutsevatele ettevõtete reisijate hulk märgatavalt kasvanud. See omakorda suurendas busside kasutust ning hoolduse ja remondivajadust. Eelnevast lähtuvalt suurenes Busland Service töömaht märgatavalt ning värvati juurde töötajaid.

INVESTEERINGUD

Aruandeaasta jooksul olulisi investeeringuid ei tehtud.

ÄRITEGEVUSE HOOAJALISUS

Busside remondimaht on mõningal määral sõltuvuses hooajalisusest. Nimelt oleneb see meie klientide, st bussifirmade, ärilisest suunitlusest.

Peamised suunad bussitranspordis on: 1. Liiniliiklus

BUSLAND SERVICE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.