Rohkema info nägemiseks:

EMERINTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tordiabi.ee poest saad soetada kõik vajaliku ühe täiusliku tordi valmistamiseks ka kodustes tingimustes.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled kunagi unistanud täiusliku tordi valmistamisest kodustes tingimustes? Tordiabi.ee on just see koht, kust leida kõik vajalikud kondiitri- ja torditarbed, et muuta sinu torditegemise unistused teoks.

Meie lugu sai alguse 2016. aastal, kui Kondiitri Kiirabi korraldatud tordiõpitubades said algajad kogemusi ja inspiratsiooni. Tordiabi.ee asutajad avastasid selles protsessis täiesti uue maailma – maailma, kus torditegu muutub imeliseks kunstiks ja naudinguks. Sealt sündiski Tordiabi.ee, et jagada seda imelist kogemust kõigiga, kellel on soov ennast tordimaailmas proovile panna.

Meie veebipood, Tordiabi.ee, pakub laia valikut kondiitri- ja torditarbeid, et saaksid luua täiuslikke maiustusi mugavalt oma koduköögis. Olgu sul vaja kvaliteetseid küpsetusvorme, trendikaid küpsetamistarvikuid või silmapaistvaid kaunistusi – meie müügisalongist leiad kõik vajaliku.

Tordiabi.ee peab oluliseks jagada teadmisi ja oskusi, seega pakume tordiõpitubasid üle Eesti. Kui oled Tartu kandis, oled teretulnud meie müügisalongi, kus saad mitte ainult osta vajalikke tarvikuid, vaid ka saada praktilisi nõuandeid torditegemiseks.

Oleme veendunud, et meie müügisalongist leiad kõik, mida vajad, et muuta torditegu lihtsaks ja nauditavaks. Oleme avatud kõigile ettepanekutele ja küsimustele, sest soovime luua parimaid kogemusi tordihuvilistele.

Tule külla Tordiabi.ee müügisalongi ja sukeldu tordimaailma! Kui sul on küsimusi või ettepanekuid, võta julgelt ühendust. Oleme siin selleks, et Sinu torditeekond oleks täiuslik!

Võta ühendust ja leiame parima lahenduse sinu tordimaailma seikluseks!

KONTAKT

EMERINTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisu K.

Väga kiire ja meeldiv teenindus ning lai tootevalik.

- Pille O.

Nii tore ettevõte. Teenindus on kiire ja tootevalik lai.

- Sten R.

Suure valikuga pood, kus saab küpsetamiseks kõik kiirelt ja korraga osta.

Millest koosneb suhkrupaber?

Suhkrupaber on valmistatud peamiselt suhkrust ja vahustatud munavalgest. Lisaks võib sellele lisada ka erinevaid maitsetugevdajaid, näiteks vaniljeekstrakti või kakaopulbrit. Suhkrupaber on populaarne kaunistus tortidel ja küpsetistel, kuna sellel on vahustatud tekstuur ja kerge maitse. vaata rohkem

Dropdown

kõik artiklid

Kodune torditegija leiab kõik vajaliku meie juurest

Tordiabi peamiseks tegevusalaks on kondiitri- ja torditarvete jaemüük. Tordiabi.ee poest on  võimalik soetada kõik vajalik ühe täiusliku tordi valmistamiseks ka
ssb.ee
Tordiabi peamiseks tegevusalaks on kondiitri- ja torditarvete jaemüük. Tordiabi.ee poest on  võimalik soetada kõik vajalik ühe täiusliku tordi valmistamiseks ka kodustes tingimustes. Oma tegevuseks on Tordiabi saanud suuresti innustust 2016. aastal Kondiitri Kiirabi eestvedamisel läbi viidud tordiõpitubadest algajatele.  Pärast tordiõpitubasid avaneski meie ees imeline, täiesti uus, “tordimaailm”. Oleme jagamas seda imelisust kõikidega, kellel on soov ennast torditegemise alal proovile panna. Saame täita SINU soovid kõikjal Eestis. Tartu kandi inimestel on aga võimalus ka kohapeale

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.