Rohkema info nägemiseks:

NATTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie missiooniks on valmistada kvaliteetseid ja tavatarbijale kättesaadavaid mahedaid pähklivõisid, mis muutuks inimeste toidulaua igapäevaseks osaks. Tõsta inimeste teadlikkust pähklite kasulikkusest ja tervislikkusest ning suurendada keskkonnateadlikku tarbimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eestis, maal, kus kartulid valitsevad laual ja rikkalikud maitseelamused on haruldased, sündis midagi erakordset – Natty. See pole lihtsalt ettevõte, vaid pühendumus, mille eesmärk on muuta mahedad pähklivõid igapäevaseks naudinguks. Natty ei ole lihtsalt tootja, nad on kirglikud visionäärid, kes usuvad puhta toidu maagiasse ja keskkonnasõbraliku tarbimise jõusse.

Natty lugu algas kaugel kodust aastal 2015. Elades Uus-Meremaal, avastasid ettevõtte asutajad tõelise maapähklivõi maitse. See oli midagi enamat kui pelgalt toode - see oli sõltuvus. Kuid naastes Eestisse, oli tõeline avastus teha: Eestis ei olnud endiselt head pähklivõid saadaval. See ajendas Natty asutajaid tegutsema.

Pärast 18 kuud kestnud põhjalikke uuringuid ja katsetusi sündis Natty aastal 2017. Nende eesmärk polnud lihtsalt valmistada head pähklivõid, vaid luua PARIM pähklivõi, mida on võimalik valmistada. Natty pähklivõied ei ole lihtsalt tooted, need on armastuse ja hoolitsuse tulemus, mida nad oma klientidele pakuvad.

Natty pähklivõided on rohkem kui pelgalt toit – need on kunstiteosed, mis valmivad käsitööna Tartus. Tootmisprotsess on täis kirge ja tähelepanu detailidele. Pähklid röstitakse täiuslikkuseni, jahvatatakse hoolikalt ning maitsestatakse ainulaadsete retseptidega, mis on täiuslik segu maitsest ja tervisest.

Natty uhkustab mitmekülgse tootevalikuga, mis rõõmustab iga maitsemeelt. Nende kolm peamist maapähklivõid – klassikaline, “Kašu” indiapähklivõi ja “Almondo” mandlivõi – sulavad suus, pakkudes kordumatut maitseelamust. Lisaks on nende “Hazy” sarapuupähklivõi tõeline maiuspala pähklisõpradele. Ning kui otsite midagi magusat, siis Natty Choco tootesari viib teid šokolaadi ja pähklite harmoonilisse maailma.

Natty ei ole lihtsalt pähklivõi, see on sinu tervislik kaaslane. Valmistatud kõrgekvaliteedilistest ja mahedatest koostisosadest, on Natty pähklivõided rikkad oluliste toitainete poolest, mis toidavad teie keha ja vaimu. Need on ideaalne lisand igapäevasele toidulauale, tõstes teie teadlikkust pähklite kasulikkusest ja tervislikkusest.

Iga purk Natty pähklivõid on täidetud armastuse ja loovusega. Ettevõtte missioon on mitte ainult pakkuda kvaliteetset toitu, vaid ka harida inimesi maheda toidu olulisusest ning suurendada keskkonnateadlikkust. Nende tooted ei ole pelgalt maitseelamus, vaid ka samm rohelisema ja tervislikuma homse suunas.

Kui otsite midagi erilist oma maitsemeeltele ja tervisele, siis avastage Natty maailm. Astuge sisse Eesti maheda pähklivõi maagiasse ja avastage maitsete maailm, mis on täis kirge ja pühendumust. Natty – see on rohkem kui lihtsalt pähklivõi, see on armastus esimesest maitsmisest.

Tutvuge Natty toodetega ning laske end lummata Eesti parimatest mahedatest pähklivõietest. Sinu maitsemeel ja tervis tänavad sind!

Natty

NATTY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiiu L.

Pole midagi paremat, kui teie pähklivõid, terve meie pere maiustab ja kiidab!

- Risto M.

Varem pole maapähklivõi huviline väga olnud, kuid sai proovitud Nattyt ja see viis tõsiselt keele alla. Super töö ja jätkake samas vaimus!

- Kati A.

Puhtad maitsed ilma lisanditeta.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

NATTY OÜ tegevusaruanne 2022

Natty OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetse mahe pähklivõi tootmise poolest, loodi 23. augustil 2017. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud pähklivõi tootmisele, mis on valmistatud parimatest, hoolikalt valitud pähklitest. Natty OÜ pakub kolme erinevat sorti pähklivõid, mis on kõik valmistatud järgides ranget kvaliteedikontrolli, et tagada toodete parim maitse ja kvaliteet. Natty OÜ tooteid müüakse laialdaselt üle kogu Eesti, kokku 83 erinevas poes. Ettevõte on saavutanud märkimisväärse populaarsuse oma kõrgekvaliteediliste toodete tõttu, mis on valmistatud järgides kõrgeimaid

Dropdown

kõik artiklid

Natty – isikupärased kingitused maheda maitsega

Kingituste valmistamine võib olla tõeline kunst, eriti kui soovite, et kingitused väljendaksid teie unikaalset stiili ja maitset. Natty pakub teile võimalust mu
ssb.ee
Kingituste valmistamine võib olla tõeline kunst, eriti kui soovite, et kingitused väljendaksid teie unikaalset stiili ja maitset. Natty pakub teile võimalust muuta kingitused eriliseks, lisades neile maagilise puudutuse maheda maapähklivõiga. Nende Natty purgid sobivad suurepäraselt kingitusteks, võimaldades teil kujundada unikaalseid kingitusi, mis jäävad meelde ja rõõmustavad nii kingisaajat kui ka andjat. Üks Natty erilisustest on võimalus muuta tooted täpselt selliseks, nagu teie soovite. Alates etiketi kujundusest kuni unikaalsete retseptide loomiseni aitab Natty teil ellu viia kõige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.