Rohkema info nägemiseks:

KAVLON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teeme ehitusprojekte, mis ületavad ootusi!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kavlon OÜ on Eesti ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmesugustele ehitus- ja renoveerimistöödele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud kvaliteetsele tööle ja kliendi rahulolule. Meie portfelli kuuluvad nii suured ehitusprojektid kui ka väiksemad parandus- ja hooldustööd.

Meie tegevusvaldkond hõlmab laia spektrit ehitustöödest, alates katuste ehitusest ja fassaaditöödest kuni betooni- ja müüritöödeni. Samuti oleme spetsialiseerunud sise- ja välisseinte ehitusele, üldehitustöödele ning mitmesugustele muudele teenustele, mis aitavad meie klientidel oma kodusid ja äripindu paremaks muuta.

Lisaks ehitustöödele pakume ka mitmeid muid teenuseid, mis on suunatud nii era- kui ka äriklientidele. Meie eesmärk on olla usaldusväärne partner kõigis ehitus- ja renoveerimisprojektides, pakkudes kvaliteetset tööd konkurentsivõimelise hinnaga.

Kavlon OÜ on rohkem kui lihtsalt ehitusfirma. Oleme meeskond, kes usub, et iga projekt väärib parimat tähelepanu ja professionaalsust. Meie kogemus ja oskusteave tagavad, et iga töö, mille kallale asume, valmib õigeaegselt ja vastab kõrgeimatele standarditele.

 

võtke ühendust

KAVLON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jane A.

Kavlon OÜ-ga koostööd tehes olen alati kindel, et saan parima kvaliteediga teenuse. Nad on alati olnud täpsed, professionaalsed ja vastutulelikud. Soovitan neid kõigile, kes otsivad usaldusväärset ehituspartnerit!

- Kadri P.

Kvaliteetne töö, suurepärane suhtlus ja konkurentsivõimeline hind. Kindlasti pöördun nende poole ka tulevikus.

- Jüri M.

Kavlon OÜ-ga koostöö on alati olnud meeldiv kogemus. Nad on paindlikud, efektiivsed ja nende töö kvaliteet on järjepidevalt kõrgel tasemel.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KAVLON OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kavlon on Eesti ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud elamute ja mitteeluhoonete ehitamisele. OÜ Kavloni tegevusvaldkond hõlmab laia valikut ehitusteenuseid, alates uute hoonete ehitamisest kuni olemasolevate hoonete renoveerimiseni ja laiendamiseni. OÜ Kavloni eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis vastavad kõige kõrgematele standarditele. Ettevõte kasutab oma töös kaasaegseid ehitustehnoloogiaid ja -materjale, mis tagavad hoonete pikaajalise vastupidavuse ja funktsionaalsuse. Lisaks on OÜ Kavloni meeskond pühendunud kliendi rahulolu tagamisele, pakkudes personaalset

Dropdown

kõik artiklid

Põrandate soojustamine - kuidas säästa raha ja hoida kodu soojana

Kui mõtled kodu soojustamisele, siis mõeldakse tavaliselt seinte, katuse ja akende soojustamisele. Kuid sageli unustatakse, et suur osa soojusest kaob põranda k
ssb.ee
Kui mõtled kodu soojustamisele, siis mõeldakse tavaliselt seinte, katuse ja akende soojustamisele. Kuid sageli unustatakse, et suur osa soojusest kaob põranda kaudu. Seetõttu on põrandate soojustamine oluline samm oma kodu energiatõhususe parandamisel ja energiakulude vähendamisel. Miks on põrandate soojustamine oluline? Kui põrandad on korralikult soojustatud, siis saab vältida soojuse kadu ja külmaõhu sissetungi kodusesse ruumi. See tähendab, et saate hoida oma kodu soojana talvel ja jahedana suvel ilma, et peaksid selleks kulutama liiga palju energiat ja raha. Lisaks soojuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.