Rohkema info nägemiseks:

KRISTI ROMM FIE

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valmistame mitmesuguseid maitsvaid torte, kooke ja suupisteid, mis on kohandatud meie klientide eelistustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga amps on teekond õndsusse. KRISTI ROMM FIE juures usume, et täiuslik küpsetis võib muuta iga hetke pidustuseks. Meie missioon on lihtne: Loome mitmesuguseid isuäratavaid torte, kooke ja suupisteid, mis on kohandatud meie klientide eelistustele. Esimesest krõbedast kihist meie magus-soolastes tortides kuni viimase puruni meie rikkalikes, lopsakates kookides, valmistame iga toodet kirglikult ja täpselt.

Meie valik on tunnistus meie armastusest küpsetamise ja uuenduste vastu. Olgu sul isu meie magusa peenusega pavlovade või õhuliste tuuletaskute järele, meil on midagi, mis võlub sinu maitsemeeli. Meie koogid ja võileivatordid ei ole lihtsalt magustoidud; need on peolaua keskpunktid, mis toovad inimesi kokku, muutes sinu tähistamised veelgi meeldejäävamaks.

Pakume mitmesuguseid suupisteid, mis sobivad igaks koosviibimiseks. Sukeldu meie suupistete mitmekesistesse maitsetesse, igaüks loodud pakkumaks ainulaadset maitseelamust, mis täiendab iga sündmust.

KRISTI ROMM FIE juures on Õndsasse ampsu! rohkem kui lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile. Iga toode on armastusega tehtud töö, mille eesmärk on rõõmustada sinu meeli ja tõsta esile sinu hetki. Liitu meiega sel magusal teekonnal ja tähistame koos elu väikeseid naudinguid.

Kontakt

KRISTI ROMM FIE kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane teenindus ja imelised maitsed! Tõeliselt nauditav kogemus.

- Jaanika

Aitäh, et muutsite minu sündmuse eriliseks. Küpsetised olid imemaitsvad!

- Martin

Väga professionaalne ja sõbralik teenindus. Meie külalised kiitsid küpsetisi kõrgelt.

Millised maitsekombinatsioonid muudavad Teie tähtpäeva tordi unikaalseks?

Eriürituste puhul on tort tihti keskpunkt, mis toob kõik kokku. Kuigi klassikalised maitsed nagu šokolaad ja vanill on alati omal kohal, miks mitte tõsta järgmine tähtpäev uuele tasemele tordiga, mis on sama ainulaadne kui üritus ise? Siin on viis proovimist väärt maitset, mis muudavad teie järgmise tähtpäevatordi meeldejäävaks. Soolakaramell ja pruunistatud või Vastupandamatu kombinatsioon soolakaramellist ja pruunistatud võist toob teie tähtpäevatordile rikkaliku, indulgentsi maitse. Sügav, karamelliseeritud pruunistatud või magusus koos soolakaramelli kontrastse löögiga loob mitmekihilise

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas võiksid käsitööna valmistatud suupisted rikastada Teie järgmist üritust?

Kui korraldate koosviibimist, võib pakutav toit teha suure vahe. Kuigi magusatel suupistetel on oma koht, on maitsevad suupisted kiiresti saamas peo staarideks.
ssb.ee
Kui korraldate koosviibimist, võib pakutav toit teha suure vahe. Kuigi magusatel suupistetel on oma koht, on maitsevad suupisted kiiresti saamas peo staarideks. Nad pakuvad meeldivat vaheldust magusale normile ja neid saab kohandada vastavalt laiale maitse- ja toitumiseelistuste spektrile. Maitsevad suupisted pakuvad keerukat maitsete paletti, mis võib ergutada maitsemeeli viisil, mida magusad maiustused tihti ei suuda. Samuti võivad nad olla rohkem küllastavad, aidates nälga ohjeldada ja võimaldades teie külalistel seguneda ja pidu nautida ilma liiga kiiresti täis saamata. Käsitööna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.