Rohkema info nägemiseks:

LUX CHARTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1533; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUX CHARTER OÜ kohta arvamuslugu!"

LUX CHARTER OÜ hetkeolukord

Juba 1533 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2023

Lux Charter OÜ, olles Lux Express Eesti AS tütarettevõte, on oma tegevuses keskendunud tellimusvedudele. Lux Charter OÜ põhieesmärgiks on pakkuda kvaliteetset teenust ühtse bussipargiga, mida roolivad kogenud, kõrge teenindustasemega bussijuhid.

2023. aasta oli esimene tegevusaasta, mida võis pidada covid-19 mõjutustest puutumatuks ja saime tegutseda normaalsetes tingimustes. Kaks ja pool aastat kestev segaduste aeg turismisektoris on jätnud oma jälje, paljude pikaajaliste partnerite kontorites on toimunud töötajate hulgas väga palju muutusi, mistõttu on harjumuspärased rutiinid segi paisatud. Sellele vaatamata on siseriiklike tellimuste mahud taastunud tavapärasele tasemele.

Kohalikul turul algasid tellimusveod aprillis peamiselt õpilaste sõitudega ning mai keskpaigast suuremate turismigruppe teenindamisega.

Täielikult oli taastunud ka Skandinaavia turg, kus suutsime kiiresti tekkinud nõudlusele reageerida ning oma teenust sealsel turul edukalt müüa.

Edukas müük madalhooajal alates oktoobrist andis kokkuvõttes Lux Charter OÜ tegevusajaloo parima majandustulemuse.

Käesolevaks aastaks on saavutatud olukord, kus loodud operatsiooniprogrammist saadav analüütika aitab oluliselt paremini oma tegevust analüüsida. Bussidele seatud fleet management seadmed võimaldavad detailideni analüüsida bussijuhtide sõiduomadusi, busside kasutust ning kütusekulu, mis aitab omakorda kasutada operatiivsemalt logistilisi eeliseid. Lux Charter OÜ meeskond on suutnud väga hästi teenindada Eestis toimunuid suursündmusi, misläbi on ettevõtte tuntus kasvanud. See on andnud ka võimaluse julgemalt teenuse eest õiglast hinda küsida.

Kohalikul turul on Lux Charter OÜ kõrge teenindustase ning hea maine levinud, seetõttu on ka kohaliku turu müüginumbrid kasvanud. Käesoleva aasta alguses on kohalikul turul tunda ettevõtete tavapärasest tagasihoidlikumat tellimuste hulka. Samas kui Aasia turistide huvi Baltikumis toimuvate bussituuride vastu on taastunud ja isegi kasvanud. Tellimuste hulk 2024. aasta kõrghooajaks on turvatunnet tekitav. Samuti toimub hea müük Baltikumi tuuride tellimusteks 2024/25 aasta madalhooajaks. Vaatamata Eesti Riigi ja ärisektori tellimuste mahu vähenemisele usume, et suudame viimaste aastate majandustulemuseni jõuda ka 2024 aastal.

Suhtarvud 2023 2022

Käibe muutus 17,9% 133,1%

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 0,38 0,37

Võlakordaja 0,71 0,77

Käibe muutus (%) = (müügitulu jooksev aasta - müügitulu eelmine aasta) / müügitulu eelmine aasta * 100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustised

Võlakordaja (kordades) = kohustised / koguvarad

LUX CHARTER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.