Rohkema info nägemiseks:

EESTI ARTISTIDE AGENTUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1929; jälgijaid - 1. Arvustusi - 5; Artikleid 2+ "Kirjuta EESTI ARTISTIDE AGENTUUR kohta arvamuslugu!"

EESTI ARTISTIDE AGENTUUR OÜ tegevusaruanne 2023

2023 aasta oli meile väga hea aasta. Kasv jätkus kõikides kategooriates. Konsolideeritud käiberekord tuli üle 300 tuhande euro, kuid meie hinnangul oli aastalõpp oodatust tunduvalt nõrgem. Seda järskude intressitõusude ja üldise majanduslanguse tõttu, meie hinnangul jäi 100 tuhat EUR seetõttu käibele lisamata, mida veel nägime ja ennustasime augustis. Meie kataloogis on hetkel kokku üle 250 muusikalise kollektiivi, millest 46 lisasime 2023 aastal. Samuti lisasime väga palju erinevaid teenuspakkujaid, aitasime korraldada üle 600 sündmuse ning meiega lähedalt seotud inimeste arv kasvas 5’ni.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.