Rohkema info nägemiseks:

KODUHALJASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume haljastus-ehituslikke lahendusi vundamendi kaevamisest kuni lillepeenarde rajamiseni

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Koduhaljastus OÜ on sinu usaldusväärne partner, kes aitab muuta su kodu ümbritseva looduse omanäoliseks ja funktsionaalseks. Meie laialdased oskused hõlmavad mitmeid erinevaid ehitus- ja haljastusteenuseid, mis võimaldavad luua unikaalse ja hubase õueala.

Kas unistad aiamajast, puukuurist või väliköögist? Me ehitame need valmis, pakkudes sinu väliruumile värsket hingamist ja mugavust. Uuri, mida peaksid teadma enne ehitamist ja kuidas kujuneb abihoone ehituse hind. Soovid elegantset puidust terrassi või hubast rõdu? Meie valmistame need sulle ja jagame juhiseid, kuidas valida õiget materjali ja kas värvida või õlitada. Mõista, kuidas saab terrassi ehituse hind mõjutada.

Teostame kaeve- ja pinnasetöid, sealhulgas killustikaluste ehitust, materjali vedu ja pinnase profileerimist. Uuri aluskihtide kvaliteedinõudeid ja tee teadlikke valikuid materjalide ja teenuste osas. Tutvu kivi paigalduse ABC-ga, vali betoonkivide mustrid ja stiilid. Lisaks teeme äärekivi paigaldust ning loome ilusa sõidu- ja kõnnitee. Uuri, kuidas mõjutab kivitee paigalduse hind tulemust.

Pakume erinevat tüüpi piirdeaedade ehitust, lisaks valik väravatele, automaatikale, valgustusele ja materjalidele. Tahad tihe muruvaip vastavalt oma eelistustele? Me paigaldame nii siirde- kui külvimuru ning jagame soovitusi, kuidas saavutada parim tulemus. Loodud istutusalad pakuvad silmailu igal aastaajal. Meie aitame sul planeerida ja hooldada neid aastateks kestvate tervislike taimede ja taimestikega.

Koduhaljastus OÜ on valmis aitama sul muuta oma kodu ümbritsev looduslik paradiis.

Võta meiega ühendust ning koos leiame parima lahenduse sinu kodu jaoks!

KONTAKT

KODUHALJASTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari V.

Nad ehitasid meile imelise terrassi, mis on nüüd meie aia uhkus. Kõik oli õigeaegne ja professionaalne ning tulemus ületas meie ootusi!

- Jaan K.

Nende meeskond oli kiire, osav ja hind oli väga konkurentsivõimeline. Soovitan neid kõigile, kes soovivad oma aeda uuendada.

- Kati S.

Olin pikka aega otsinud kedagi, kes aitaks mul rajada ilusa piirdeaia. Koduhaljastus OÜ ei petnud mind. Nende piirdeaed ei näe välja mitte ainult turvaline, vaid ka elegantne. Suurepärane töö!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KODUHALJASTUS OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli ettevõtlusmaastikul tagasihoidlik. See oli aasta, mis tõi endaga kaasa mitmeid väljakutseid, millest paljud olid seotud globaalse majanduskeskkonna ebakindlusega. Üks peamisi mõjutajaid oli kriisist tingitud materjalihindade volatiilsus, mis mõjutas oluliselt ettevõtete käivet ja kasumlikkust. Materjalihindade volatiilsus on nähtus, mis on viimastel aastatel muutunud üha olulisemaks. See tähendab, et materjalide hinnad võivad lühikese aja jooksul oluliselt kõikuda, mis võib omakorda mõjutada ettevõtete kasumlikkust. 2022. aastal oli see eriti märgatav, kuna paljud ettevõtted

Dropdown

kõik artiklid

Millised on piirdeaia püstitamise protsessi sammud?

Kodu privaatsus ja turvalisus on märksõnad, mis muudavad meie kodu tõeliseks pelgupaigaks. Üks võimalus saavutada nii turvalisust kui ka ilu oma väliruumis on i
ssb.ee
Kodu privaatsus ja turvalisus on märksõnad, mis muudavad meie kodu tõeliseks pelgupaigaks. Üks võimalus saavutada nii turvalisust kui ka ilu oma väliruumis on investeerida kvaliteetsesse piirdeaeda. Koduhaljastus OÜ aitab teil luua erinevat tüüpi piirdeaedu, tutvustades samal ajal ka väravate, automaatika, valgustuse ja materjalide valiku olulisust.  Koduhaljastus OÜ on spetsialiseerunud erinevat tüüpi piirdeaedade ehitamisele, mis vastavad erinevate klientide vajadustele. Kas olete huvitatud klassikalisest puidust piirdeaiast, mis lisab teie aiale soojust ja ilu? Või eelistate kaasaegset

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.