Rohkema info nägemiseks:

AUTMETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme mitmekülgne ettevõte, mis pakub talvisel ajal lumelükkamisteenuseid Harjumaal. Lisaks pakume kaevetöid, veoteenuseid, küttepuude müüki ja lõhkumisteenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme ja millega tegeleme?

Meie meeskond on kogenud ja mitmekülgne, pakkudes kvaliteetseid talviseid lumelükkamisteenuseid. Lisaks oleme spetsialiseerunud kaevetöödele, veoteenustele, küttepuude müügile ning lõhkumisteenustele.

Üheks meie peamiseks tegevusvaldkonnaks on lumelükkamine ja sellega seotud teenused. Hoolitseme selle eest, et teie vara oleks talvel alati ohutu ja ligipääsetav. Meie lumelükkamise meeskond eemaldab lund ja jääd nii teedelt kui ka parklatest, tagades teie turvalisuse ja mugavuse. Lisaks sellele tegeleme ka lume äraveoga, et hoida teie piirkond puhas ja kergesti ligipääsetav.

Meie teenuste hulka kuulub ka jääkoorimine, mis on oluline turvameede libedatel talvepäevadel. Meie spetsialistid teavad, kuidas kiiresti ja tõhusalt eemaldada ohtlikud jäälodjad ning tagada ohutu liikumine.

Lisaks lumelükkamisele ja jääkoorimisele pakume ka veoteenuseid, kasutades selleks kallurautot. Olenemata sellest, kas vajate materjalide transpordi või prahi äraveo teenust, oleme teie jaoks olemas.

Samuti oleme spetsialiseerunud loodus- ja kivimüügile, pakkudes laias valikus looduskivi ja kive, mis sobivad erinevateks ehitus- ja disainiprojektideks.

Lõpuks, kuid mitte vähem olulisena, pakume küttepuude müüki ja lõhkumisteenuseid, mis aitavad teil hoida oma kodu soojas ja hubases. Meie kvaliteetsed küttepuud tagavad teie kütteseadmete tõhusa töö ja aitavad säästa energiakulusid.

Kokkuvõttes oleme mitmekülgne ettevõte, mis hoolib teie vajadustest. Meie meeskond on valmis pakkuma kvaliteetseid teenuseid igal aastaajal ja igas olukorras. Olgu teie vajadused seotud lumelükkamise, veoteenuste või küttepuudega, saate meiega alati arvestada. Teie rahulolu on meie peamine eesmärk, ja me oleme siin selle saavutamiseks.

AUTMETS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

Väga kiire ja professionaalne lumelükkamisteenus!

Meie teed on alati puhtad ja elanikud rahul.

Aitäh, Autmets!

- Anneli P.

Autmets pakub suurepäraseid veoteenuseid.

Nende kallurauto abil saime kiirelt ja hõlpsalt vedada vajalikke materjale.

- Jüri L.

Autmets veoteenused olid kiired.

Meie ehitusmaterjalid jõudsid õigeaegselt ja ohutult sihtkohta.

Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas lumekoristus ja soolamine aitab kaasa ohutuse tagamisele talvel?

Kui talv saabub, toob see kaasa lume ja jäätumise ning võib tekitada probleeme ohutu liikumisega. Autmets OÜ pakub lumekoristus- ja soolamisteenust, et tagada klientidele turvaline liiklemine ka kõige raskemate talviste tingimuste korral. Meie meeskond on varustatud kaasaegse tehnikaga, mis võimaldab meil lumest ja jääst vabaneda kiiresti ja tõhusalt. Me kasutame spetsiaalseid soolalahuseid, et tagada jää- ja libedusevaba pind. Miks valida just meid? Meie kogenud töötajad on oma ala eksperdid ja omavad vajalikke teadmisi ning oskusi, et tagada ohutu liikumine. Meie teenus on saadaval 24/7

Dropdown

kõik artiklid

Kas otsid usaldusväärset kaevetööde ja veoteenuste pakkujat? Tutvu meiega!

Autmets OÜ on kogenud kaevetööde ja veoteenuste pakkujana valmis aitama sind oma ehitusprojekti elluviimisel. Olgu selleks siis maaparandus, drenaažitööd, lumek
ssb.ee
Autmets OÜ on kogenud kaevetööde ja veoteenuste pakkujana valmis aitama sind oma ehitusprojekti elluviimisel. Olgu selleks siis maaparandus, drenaažitööd, lumekoristus või transporditeenus, oleme suurepärane partner, kes suudab tagada kvaliteetse töö ning tähtajaks valmimise. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes oskavad lähtuda just sinu vajadustest ja soovidest. Meil on kõik vajalikud seadmed ja masinad, mis võimaldavad meil teostada nii väiksemaid kui ka suuremaid projekte, alates kraavide kaevamisest kuni maastikukujunduseni. Pakume oma klientidele laias valikus teenuseid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.