Rohkema info nägemiseks:

TELLVETIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme kogenud torutöömeistrite meeskond, kes on pühendunud teie mugavuse ja probleemide lahendamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

30 aastat tagasi alustasime oma teekonda torutööde valdkonnas, ning sellest ajast alates oleme pühendunud oma klientidele ja nende vajadustele. Meie ettevõte on pikaajalise kogemuse ja oskustega torutöömeistrite meeskond, kes on valmis võtma vastu igasuguseid väljakutseid.

Tänu aastatepikkusele kogemusele teeme me kõike, mis on seotud torutöödega. Olgu see siis lihtne kraaniremont, keeruline kanalisatsiooniprobleem või küttesüsteemi rajamine, meil on oskused ja teadmised, et lahendada kõikvõimalikke sanitaitöödega seotud väljakutseid.

Meie teenused hõlmavad kõike alates sanitaartehnilistest töödest kuni kanalisatsiooni- ja küttesüsteemide rajamiseni. Teeme tihedat koostööd korteriühistute, äriklientide ja eraklientidega, et pakkuda neile kvaliteetseid ja usaldusväärseid torutöid.

Meie meeskond tegeleb igapäevaselt väikeste ja suurte sanitaartehniliste probleemidega. Olgu see siis lekke kõrvaldamine, vannitoa renoveerimine või uue sanitaartehnika paigaldamine, saame sellega suurepäraselt hakkama.

Võta meiega ühendust:

TELLVETIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna P.

Olen väga rahul torutöömeistrite meeskonna teenustega. Nad lahendasid minu vannitoa lekete probleemi kiiresti ja professionaalselt.

- Mark J.

Torutöömeistrid panid minu uue küttesüsteemi paika ning see töötab suurepäraselt.

- Laura S.

Kanalisatsiooniprobleemid olid minu jaoks tõeline peavalu, kuni torutöömeistrid need lahendasid. Kiire reageerimine ja suurepärane töökvaliteet.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TELLVETIN OÜ tegevusaruanne 2022

Tellvetin OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati detsembris 2017. aastal. Selle peamiseks tegevusalaks on santehniliste tööde teostamine, mis hõlmab erinevaid teenuseid alates torustike paigaldamisest kuni vee- ja kanalisatsioonisüsteemide hoolduseni. Ettevõtte finantsseisundit ja majanduslikku tervist saab hinnata mitmete finantssuhtarvude põhjal. Vaatleme lähemalt Tellvetin OÜ peamisi finantssuhtarve aastatel 2021 ja 2022. Müügitulu on ettevõtte teenitud tulu müüdud kaupade või osutatud teenuste eest. 2022. aastal oli Tellvetin OÜ müügitulu 40 617 eurot, mis on märkimisväärne kasv võrreldes

Dropdown

kõik artiklid

Miks on suur veemahuti küttesüsteemidel oluline?

Veemahuti on küttesüsteemi komponent, mis hoiab kontrolli all küttesüsteemi rõhku ja temperatuuri. See on väga oluline, sest kõrge rõhk võib põhjustada kahjustu
ssb.ee
Veemahuti on küttesüsteemi komponent, mis hoiab kontrolli all küttesüsteemi rõhku ja temperatuuri. See on väga oluline, sest kõrge rõhk võib põhjustada kahjustusi torudes, radiaatorites või muudes komponentides, samas kui madal rõhk võib põhjustada süsteemi ebaefektiivsust ja halva soojusjaotuse.   Veemahuti hoiab rõhku kontrolli all, kaitstes seeläbi küttesüsteemi kahjustuste eest. Samuti tagab see, et soojus jaotub ühtlaselt kogu küttesüsteemi, hoides ära ühe osa ülekuumenemise ja teise osaga seotud madala temperatuuri. Veemahuti võimaldab ka säästa energiat, sest see hoiab ära

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.