Rohkema info nägemiseks:

RSK GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
RSK GROUP OÜ pakub laia valikut kvaliteetseid ehitus- ja siseviimistlustöid, mis loovad kauni ja funktsionaalse sisekeskkonna nii kodudes kui ka äriruumides.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RSK GROUP OÜ on tuntud ja usaldusväärne ehitus- ja siseviimistlustööde ettevõte, mis on pühendunud kaunite ja funktsionaalsete sisekeskkondade loomisele nii kodudes kui ka äriruumides. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse üle selles valdkonnas ja oleme olnud paljude klientide jaoks esimeseks valikuks nende ehitusprojektide realiseerimisel.

Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ehitus- ja siseviimistlusteenuseid, mis vastavad täpselt klientide vajadustele ja ootustele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on kirglikud oma töö vastu ja pühendunud tipptaseme saavutamisele igas projektis.

Kokkuvõttes oleme RSK GROUP OÜ-s pühendunud teie ehitus- ja siseviimistlusvajaduste rahuldamisele. Olgu tegemist kodu uuendamisega, uue ärihoone ehitamisega või mõne muu projektiga, saate meilt parima kvaliteedi ja professionaalse teeninduse.

Kui soovite lisateavet või soovite meiega koostööd teha, võtke meiega julgelt ühendust. Oleme siin, et teie unistused teoks teha!

+372 5344 7584+372 5555 5193

RSK GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa N.

Ei suuda uskuda, kui kaunis meie kontor nüüd on, kindlasti sovitan kõigile!

- Romet E.

Tõeliselt imeline töö! Meie kodu sai uue hingamise.

- Jaanus L.

Siseviimistlus just nii, nagu lootsime! Suured tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas tagada, et põrand saab ilusti maha pandud?

Kui unistate kaunist, vastupidavast ja funktsionaalsest põrandast oma kodus või äriruumides, siis RSK GROUP OÜ on teie usaldusväärne partner põrandatööde valdkonnas. Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete põrandakatete paigaldamisele ning pakume mitmekülgseid lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja unistustele. RSK GROUP OÜ meeskond omab aastatepikkust kogemust põrandatööde valdkonnas. Oleme uhked oma professionaalsuse, kvaliteetse töö ja kliendikeskse lähenemise üle. Olgu tegemist eluruumide, kontorite, kaupluste või tööstushoonetega, meie meeskond suudab teostada erinevaid põrandatöid

Dropdown

kõik artiklid

Praod viimistlustööde järel – mida teha?

Praod viimistlustööde järel on tavaline probleem, kuid need on võimalik parandada. Järgmised on mõned levinumad viisid praod parandamiseks:   Täiteaine kasutami
ssb.ee
Praod viimistlustööde järel on tavaline probleem, kuid need on võimalik parandada. Järgmised on mõned levinumad viisid praod parandamiseks: Täiteaine kasutamine: Praod võib täita spetsiaalse täiteaine või värviga, mis sobib interjööri värviga. Täiteaine tuleb hoolikalt puhtaks pühkida ja oodata, kuni see täielikult kuivab. Liimide kasutamine: Liimide kasutamine aitab praode täita ja parandada. Liimi tuleb hoolikalt pealekanda ja oodata, kuni see täielikult kuivab. Värvige üle: Praod võib värvida üle sobiva värviga, mis sobib interjööri värviga. Värv tuleb hoolikalt pealekanda ja oodata,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.