Rohkema info nägemiseks:

FEK INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme kogenud ehitusettevõte, mis pakub laia valikut professionaalseid ehitus- ja remonditeenuseid, hõlmates katusetöid, fassaaditöid, siseviimistlustöid, torutöid, plaatimistöid, terrassitöid ja klaasimistöid

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset ehitus- ja remonditeenuste pakkujat, on FEK INVEST OÜ teie kindel valik. Oleme pühendunud pakkuma mitmekülgseid ehituslahendusi, mis vastavad teie kõige nõudlikumatele vajadustele. Meie kogenud meeskond pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad kõike katusetöödest kuni siseviimistluseni ja rohkemgi veel.

Meie katusemeistrid tagavad teie kodu katuse vastupidavuse ja turvalisuse. Olgu tegemist uue katuse paigaldamise, remondi või hooldusega, saate kindlad olla, et töö tehakse professionaalselt ja täpselt.

Teie kodu väärib parimat. Pakume kvaliteetseid remonditöid, mis muudavad teie kodu kaunimaks ja funktsionaalsemaks. Oleme spetsialiseerunud nii suurtele ümberehitustele kui ka väiksematele parandustele. Detailid muudavad kodu eriliseks. Meie kogenud meeskond tegeleb viimistlustöödega täpsuse ja kirglikkusega, tagades, et teie kodu peegeldaks teie isikupära ja stiili. Torud on kodu süda. Meie torutööde spetsialistid tagavad, et teie kodu torustik oleks alati heas korras, ennetades lekkeid ja muid probleeme.

Esimene mulje on oluline. Meie fassaaditööde meeskond muudab teie kodu välisilme kaasaegseks ja atraktiivseks, kasutades kvaliteetseid materjale ja oskusi. Plaadid lisavad ruumile luksusliku ja stiilse ilme. Meie eksperdid teevad plaatimistööd täpselt ja professionaalselt, tagades elegantse lõpptulemuse.

Soovite luua imelise väliala? Meie terrassiehituse meeskond loob teie õueala, kus saate lõõgastuda ja aega veeta. Oleme spetsialiseerunud nii puit- kui ka komposiitmaterjalide kasutamisele, tagades vastupidavad ja kaunid terrassid. Klaas lisab avatust ja valgust igasse ruumi. Meie klaasimistööde meeskond pakub selgeid ja elegantseid klaaslahendusi, olgu selleks siis aknad, uksed või klaaspiirded.

Olenemata sellest, kas vajate kodu uuendamist, remonti või ehitust, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et muuta teie unistused reaalsuseks. FEK INVEST OÜ on teie usaldusväärne partner, kes pakub kvaliteetseid ehitusteenuseid igas suuruses projektide jaoks.

Küsimuste korral või projekti alustamiseks võtke meiega julgesti ühendust. Oleme siin, et kuulata teie vajadusi, pakkuda professionaalset nõu ning leida koos teiega parim lahendus. Laske meil aidata teil muuta teie kodu unistuste elupaigaks!

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 5193 5588

FEK INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Imeline fassaad muutis meie maja silmapaistvaks! Suurepärane töö FEK INVEST OÜ poolt!

- Margus E.

Terrassiehitus oli sujuv ja tulemus ületas ootused. Soovitan soojalt!

- Kevin T.

Tänud suurepärase siseviimistluse eest! Kodu on nüüd täiuslik.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mida hõlmavad endas fassaaditööd?

Kodu on palju enamat kui lihtsalt ehitise kogum. See on koht, kus isikupära kohtub arhitektuuriga ning kus välisilme kõneleb lugu selle elanike maitsest ja stiilist. Üks olulisemaid komponente, mis mõjutab kodu esmamuljet ja visuaalset atraktiivsust, on fassaad. See on esimene asi, mida külalised ja möödujad näevad ning seega on oluline tagada, et fassaad peegeldaks kodu iseloomu, olgu see siis ajatu elegantsi või kaasaegse innovatsiooniga. FEK INVEST OÜ fassaaditööde meeskond on pühendunud sellele, et muuta teie kodu unikaalseks ja vastupandamatuks. Meie eksperdid kombineerivad kunsti ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua unikaalne välisterrass?

Suvi toob endaga kaasa soojad päevad ja mõnusad ööd, mis on ideaalsed veetmiseks värskes õhus. Üks parimaid viise nautida suveõhtuid on lõõgastuda oma kaunil vä
ssb.ee
Suvi toob endaga kaasa soojad päevad ja mõnusad ööd, mis on ideaalsed veetmiseks värskes õhus. Üks parimaid viise nautida suveõhtuid on lõõgastuda oma kaunil väliterrassil. See on koht, kus saate ühendust loodusega, korraldada sõprade ja perega lõbusaid kogunemisi ning luua mälestusi, mis kestavad terve elu. FEK INVEST OÜ terrassiehituse meeskond on spetsialiseerunud muutma unistused reaalsuseks, luues välialasid, mis on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka visuaalselt võluvad. Meie terrassiehituse eksperdid mõistavad, et igal kliendil on unikaalsed vajadused ja soovid. Seetõttu pakume laia

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.