Rohkema info nägemiseks:

FEK INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme erimööbli valmistamise ja unikaalsete riiete disainimisega, pakkudes klientidele ainulaadseid lahendusi, mis vastavad nende individuaalsetele vajadustele ja stiilile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

FEK INVEST OÜ on teie usaldusväärne partner, kes pakub mitmekülgseid disainilahendusi ja kvaliteetset käsitööd, mis aitavad luua ainulaadse ja isikupärase keskkonna nii kodus kui ka töökohas. Meie meeskond on spetsialiseerunud erimööbli valmistamisele ja unikaalsete riiete disainimisele, tuues teie ellu värskust ja stiili.

Pakume terviklikku teenust, mis hõlmab mööbli disaini ja valmistamist just teie vajadustele vastavalt. Meie kogenud meistrid loovad kõrge kvaliteediga erimööbli, mis sobitub ideaalselt teie ruumiga ja peegeldab teie isiklikku stiili. Olgu see funktsionaalne kontorimööbel või eriline mööbliese, mis lisab teie kodu interjöörile isikupära – meie loov meeskond realiseerib teie visioonid.

Lisaks mööblidisainile tegeleme ka unikaalsete ja modernsete rõivaste loomisega. Meie disainerid ühendavad parimaid materjale ja kaasaegseid disainivõtteid, et pakkuda teile rõivaid, mis on nii silmapaistvad kui ka praktilised. Olenemata sellest, kas otsite erilist kleiti, mantlit või igapäevast rõivaeset, loome selle teie jaoks.

Samuti oleme loonud ainulaadseid aksessuaare, sealhulgas käsitööna valmistatud võtmehoidjaid, mis lisavad igapäevaelule väikest, kuid olulist stiilielementi.

Kuigi ehitustööd on endiselt osa meie teenustest, on need nüüd tahaplaanile jäänud, kuna keskendume peamiselt disaini ja erimööbli valdkonnale. Meie meeskond pakub endiselt kvaliteetseid ehituslahendusi, kuid meie fookus on teie unistuste kodu või tööruumi sisustamisel ja kujundamisel.

Kui otsite partnerit, kes suudab teie ideid ja vajadusi loominguliselt ja professionaalselt teostada, siis on FEK INVEST OÜ teie jaoks õige valik. Võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil luua ainulaadne ja personaalne ruum, mis vastab teie stiilile ja vajadustele.

Kotakt

+372 5193 5588

FEK INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Tellitud mööbel oli täpselt selline, nagu soovisime - kvaliteetne ja stiilne. Suured tänud!

- Jüri T.

Väga meeldiv kogemus! Disainilahendused olid värsked ja loovad. Soovitan!

- Kalle M.

Kvaliteet ja klienditeenindus olid suurepärased. Täiesti rahul lõpptulemusega!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas disainida kodukontorit?

Kodukontor on muutunud paljudele meist igapäevaelu oluliseks osaks. Kuna kodukontor on koht, kus veedame suure osa oma päevast, on selle kujundamine eriti oluline. Kuidas luua kodukontor, mis on samaaegselt inspireeriv, mugav ja funktsionaalne? Esiteks, keskenduge mööbli valikule. Kodukontori puhul on oluline leida mööbel, mis on nii ergonoomiline kui ka esteetiliselt meeldiv. Meie disainimeeskond pakub laias valikus kontorimööblit, sealhulgas ergonoomilisi kirjutuslaudu ja toole, mis aitavad teil töötada mugavalt ja tõhusalt. Lisaks võime luua mööbliesemeid, mis sobivad täpselt teie ruumi ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas suudab erimööbel muuta teie kodu keskkonda?

Erimööbel on muutunud kodude ja kontorite sisustamisel üha populaarsemaks valikuks. Standardsete masstoodete kõrval pakub erimööbel võimalust väljendada oma isi
ssb.ee
Erimööbel on muutunud kodude ja kontorite sisustamisel üha populaarsemaks valikuks. Standardsete masstoodete kõrval pakub erimööbel võimalust väljendada oma isiklikku stiili ja luua ainulaadne keskkond, mis peegeldab teie isikupära. Miks valida erimööbel ja kuidas see võib teie kodu täiesti uuel viisil esile tuua? Esiteks, erimööbel on kohandatud just teie ruumi ja vajaduste järgi. Iga detail – olgu selleks materjal, värv või kuju – valitakse hoolikalt, et mööbel sobituks täiuslikult teie interjööriga. Kui teil on ebatavalise kujuga tuba või spetsiifilised vajadused, nagu eraldi hoiuruumid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.