Rohkema info nägemiseks:

VAHAVALGUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valmistame käsitööna kvaliteetseid mesilasvahast küünlaid ja isikupärastatud kingitusi igaks sündmuseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast VAHAVALGUS OÜ maailma, kus iga valgusevire jutustab pärandi, meisterlikkuse ja looduse puutumatu puudutuse lugu. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: käsitsi valmistada kvaliteetseid mesilasvahast küünlaid ja isikupärastatud kingitusi igaks sündmuseks. Usume, et elu parimad hetked väärivad valgustamist õrna, loodusliku valgusega, mida suudab pakkuda ainult mesilasvaha.

Meie mesilasvahast küünlad on rohkem kui lihtsalt valguse allikas; need on soojuse, armastuse ja tänulikkuse sümbol. Iga küünal on valmistatud hoolikalt käsitsi, tagades, et iga meie loodud ese on ainulaadne ja kannab meie pühendunud käsitööliste isiklikku puudutust. Sügava austusega traditsioonide vastu ja silma innovatsioonile, ühendame iidse küünalde valmistamise kunsti kaasaegsete disainidega, et tuua teieni toode, mis tõeliselt valgustab elu hetki.

Olgu selleks isikupärastatud jõulukingitused, tänukingitused või eritellimusel suveniirid, VAHAVALGUS OÜ pakub ainulaadset kogemust. Meie isikupärastatud kingitused on loodud tähistama teie lähedaste individuaalsust, muutes iga sündmuse unustamatuks. Alates pehmest, meekarva lõhnast kuni pika, puhta põlemiseni, on meie mesilasvahast küünlad tunnistuseks kvaliteedile ja hoolitsusele, mis läheb igasse loomisse.

Kui uurite meie kollektsiooni, leiate, et meie tooted ei ole lihtsalt esemed, vaid kiindumuse sõnumitoojad, kandes teie mõtteid ja häid soove neile, kes on kõige olulisemad. Kutsume teid Valgustama Elu Hetki koos VAHAVALGUS OÜ-ga, ja laske meie küünaldel heita soe kuma teie kallite tähistamiste üle.

Liituge meiega, et omaks võtta meie mesilasvahast küünalde ja isikupärastatud kingituste loomulik elegants ja eritellimusel võlu. Kogege erinevust küünlast, mis põleb eredamalt, puhtamalt ja eesmärgiga. Sest VAHAVALGUS OÜ-s me ei tee lihtsalt küünlaid - me loome mälestusi.

Kontakt

372 5378 6291

VAHAVALGUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa M.

Nende küünlad toovad alati sooja ja õdusa atmosfääri.

- Mart P.

Ainulaadne kingitus, mis jätab alati positiivse mulje!

- Kadi S.

Suurepärane teenindus ja imeline kvaliteet!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mille poolest on mesilasvahast küünlad ökosõbralik valguselement?

Mesilasvaha, looduslik aine, mida toodavad mesilased, on sajandeid kasutatud küünalde valmistamiseks. Erinevalt parafiinist, mis on tavaline küünalmaterjal ja mida saadakse fossiilkütustest, on mesilasvaha taastuv ressurss, mis mängib olulist rolli meie ökosüsteemi jätkusuutlikkuses. Selle ökosõbralikkus tuleneb asjaolust, et mesilasvaha on biolagunev ja seda hangitakse protsesside kaudu, mis ei kahjusta keskkonda. Viimastel aastatel on toimunud oluline nihe ökoteadliku eluviisi suunas, kus üha enam inimesi otsib looduslikke ja jätkusuutlikke tooteid. Mesilasvahast küünlad on populaarsust

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas oma kingitusi isikupärastada, et anda neile eriline puudutus?

Isikupärastamine on enamat kui lihtsalt trend; see on viis anda lihtsale kingitusele sügav tähendus ja kavatsus. Isikupärastatud kingitus paistab silma, öeldes
ssb.ee
Isikupärastamine on enamat kui lihtsalt trend; see on viis anda lihtsale kingitusele sügav tähendus ja kavatsus. Isikupärastatud kingitus paistab silma, öeldes saajale, et nad on ainulaadsed ja väärtuslikud. See on mõtlik protsess, mis hõlmab saaja maitse, kogemuste ja teiega jagatud mälestuste kaalumist. Tänapäeva nõudlikud kingituste andjad otsivad mitte ainult isikupärastamist, vaid ka jätkusuutlikkust. Keskkonnateadlik kinkimine peegeldab austust keskkonna vastu ja pühendumust meie planeedi säilitamisele tulevastele põlvedele. See on kingituste valimine, mis on sama sõbralikud maale kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.