Rohkema info nägemiseks:

TRIANGULUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume personaalseid teenuseid veevarustuse ja kanalisatsioonitaristu kujundamisel, konsulteerimisel ja rakendamise hõlbustamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie missiooniks on pakkuda isikupärastatud teenuseid, mis hõlmavad veevarustuse ja kanalisatsiooni infrastruktuuri kavandamist, konsulteerimist ja rakendamist, mis peavad vastu ajale ja on efektiivsed.

Keskendudes vk projektide koostamisele, välise veevarustuse ja kanalisatsiooni kujundamisele, tehnilisele nõustamisele projekteerimisel ning ehitamise ja kasutuselevõtu nõustamisele, kohandame oma lahendused iga kliendi ainulaadsetele vajadustele. Meie asjatundlikkus seisneb süsteemide loomises, mis on mitte ainult funktsionaalsed, vaid vastavad ka viimastele normidele ja õigusaktidele, tagades jätkusuutliku ja usaldusväärse infrastruktuuri kõigile.

Meie lähenemine on lihtne, kuid efektiivne: me teeme tihedat koostööd oma klientidega, et leida kõige kulutõhusamad ja optimaalsed lahendused. Püsides kursis tööstuse juhtivate tootjate viimaste toodete, materjalide ja lahendustega, garanteerime kaasaegsed kujundused, mis on nii uuenduslikud kui ka praktilised.

Olgu tegemist arengute tänavatorustikega, kinnistute ühenduspunktidega või hoonete sisemiste torustikega, meie põhjalikud teenused hõlmavad kõiki välise veevarustuse ja kanalisatsiooni kujundamise aspekte. Alates vajalike lubade hankimisest ja asjakohaste ametiasutustega kooskõlastamisest kuni tehnilise juhendamise ja toe pakkumiseni ehituse ja kasutuselevõtu ajal oleme teiega igal sammul.

Meie loosung, 'Voolates jätkusuutliku tuleviku poole!', võtab kokku meie pühendumuse mitte ainult meie klientidele, vaid ka keskkonnale. Püüdleme süsteemide loomise poole, mis on keskkonnasõbralikud ja aitavad kaasa rohelisema planeedi kujunemisele.

Abi saamiseks, mis on kooskõlas tipptasemega, võtke meiega ühendust aadressil veera.triangulum@gmail.com või helistage meile numbril +372 5375 8325. Töötame koos, et kujundada tulevik, kus vesi voolab tõhusalt ja jätkusuutlikult kõigi jaoks.

Triangulum OÜ - Teie partner veevarustuse ja kanalisatsiooni infrastruktuuri kujundamisel.

Vaata rohkem

TRIANGULUM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TRIANGULUM OÜ tegevusaruanne 2022

Üldine informatsioon OÜ Triangulum (edaspidi osaühing) oli asutatud ning kantud Äriregistrisse 07. märtsis 2018. aastal. Osaühingu majandusaasta moodustab 12 kuud. Majandusaasta algus on 1.jaanuaril ning majandusaasta lõpp on 31.detsembril. Põhitegevusala Osaühingu põhitegevusalaks on Inseneritegevused ning nendega seotud tehniline nõustamine. Osaühingu põhitegevusala Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatori järgi on 7112. Finantsnäitajad Aruandeperioodi müügitulu moodustas 43825 EUR. Aruandeperioodi kasumiks kujunes 14751 EUR 2023. aastal osaühing planeerib laiendada oma klientuuri

Dropdown

kõik artiklid

Veetarne määruste navigeerimine

Veetarne määrustele vastavus ei ole ainult seaduslik nõue; see on oluline aspekt avaliku tervise, keskkonnakaitse ja veeressursside jätkusuutlikkuse tagamisel.
ssb.ee
Veetarne määrustele vastavus ei ole ainult seaduslik nõue; see on oluline aspekt avaliku tervise, keskkonnakaitse ja veeressursside jätkusuutlikkuse tagamisel. Arendajatele, ehitusfirmadele ja kinnisvaraomanikele on nende määruste mõistmine ja nendest kinnipidamine hädavajalik iga veetarne- ja kanalisatsioonisüsteemidega seotud projekti edukuse jaoks. Valitsusasutused föderaalsel, osariigi ja kohalikul tasandil mängivad olulist rolli veetarne määruste kehtestamisel, jälgimisel ja jõustamisel. Need asutused vastutavad selle eest, et veetarnesüsteemid vastaksid ohutuse ja jätkusuutlikkuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.